Victron Energy Ekrano GX

Victron Energy Ekrano GX
 
16 420 Kč
13 570 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 1 ks

Ekrano GX představuje další generaci v produktové rodině GX. Se svou kompletní řadou připojení a rozhraní, stejně jako vestavěným 7" dotykovým displejem, je to dosud nejvýkonnější zařízení GX a umožňuje vám mít vždy perfektní kontrolu nad vaším systémem, Více

Výrobce:Victron Energy B.V.
Kód

A500005411

Part No.

BPP900480100

Záruka
60 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Možná vás bude zajímat

1
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
Teplotní senzor pro zařízení GX, MultiPlus a Quattro A500004341 Teplotní senzor pro zařízení GX, MultiPlus a Quattro
Victron Energy B.V.
 
571 Kč
472 Kč bez DPH

Popis a parametry

Komunikační centrum, pro solární systém, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, VE.Direct, VE.Bus, VE.Can, USB, I/O, relé, microSD slot

Ekrano GX představuje další generaci v produktové rodině GX. Se svou kompletní řadou připojení a rozhraní, stejně jako vestavěným 7" dotykovým displejem, je to dosud nejvýkonnější zařízení GX a umožňuje vám mít vždy perfektní kontrolu nad vaším systémem, ať jste kdekoliv, a maximalizovat jeho výkon. Jednoduše přistupujte ke svému systému prostřednictvím portálu Victron Remote Management (VRM), pomocí vestavěné dotykové obrazovky, multifunkčního displeje (MFD) nebo aplikace VictronConnect a integrovanému připojení Bluetooth a Wi-Fi. Ekrano GX je také nástupcem Color Control GX.

Vestavěný 7" dotykový displej
7" dotykový displej poskytuje okamžitý přehled o vašem systému a umožňuje upravovat nastavení. Dotykovou funkci lze deaktivovat (nebo povolit) pomocí zapuštěného tlačítka na zadní straně, aby se zabránilo neoprávněnému použití. Jas může být nastaven ručně, nebo automaticky díky vestavěnému senzoru okolního světla. Při montáži pomocí dodávaného ocelového držáku je displej zvenčí voděodolný (IP54).

Remote Console na VRM
Monitorujte, ovládejte a konfigurujte Ekrano GX vzdáleně přes internet stejně, jako byste stáli před zařízením. Stejné funkce jsou k dispozici také prostřednictvím místní sítě LAN nebo vestavěného přístupového bodu Wi-Fi.

Perfektní monitorování a kontrola
Okamžitě sledujte stav nabití baterie, spotřebu energie, výrobu energie z fotovoltaiky, generátoru a elektrické sítě nebo kontrolujte hladinu v nádrži a naměřenou teplotu. Snadno regulujte vstupní proud pobřežní energie, (automatické) spuštění/vypnutí generátorů nebo změňte jakékoli nastavení pro optimalizaci systému. Sledujte upozornění, provádějte diagnostické kontroly a řešení problémů na dálku.

Jednoduchá montáž a konfigurace
Ekrano GX se snadno instaluje pomocí výřezu pro montáž do panelu a obsahuje ocelovoý držák i pružiny pro montáž do slepého otvoru. Všechny porty jsou snadno přístupné ze zadní strany. Napájecí a reléové svorkovnice lze přišroubovat na místo a IO svorkovnice má rychloupínací svorky pro snadný přístup.

Rozhraní Bluetooth umožňuje rychlé připojení a konfiguraci prostřednictvím aplikace VictronConnect.


Technické parametry:
Úhlopříčka: 7"
Rozlišení: 1024 × 600 px
Rozhraní: Wi-Fi, Bluetooth, 1× RJ-45 (Ethernet), 2× USB (typ A), 3× VE.Direct, 2× VE.Can, 1× VE.Bus, 2× relé, 1× microSD slot, 2× digitální vstup, 3× vstup čidla hladiny v nádrži, 2× vstup čidla snímání teploty
Napájecí napětí: DC 8–70 V

Krytí:
přední strana: IP54 (při instalaci s ocelovým držákem), IP31 (při instalaci s pružinami)
zadní strana: IP21

Rozměry: 187 × 124 × 29,8 mm

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044