RF elements TPA-R5ac TwistPort adaptér pro Rocket AC Lite

RF elements TPA-R5ac TwistPort adaptér pro Rocket AC Lite
 
710 Kč
587 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 2 ks

Externí sklad:

 5 ks

TwistPort adaptér určený pro modely Rocket M5 a UAP Outdoor5 od Ubiquiti Networks slouží k propojení všech TwistPort antén. TwistPort adaptéry jsou vybaveny novým rychlozamykacím systémem od RF elements. Připojení a odpojení Rocket jednotky z/doVíce

Výrobce:RF Elements
Kód

A500002758

Part No.

TPA-R5AC

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

TwistPort adaptér určený pro model Rocket 5AC-Lite od Ubiquiti Networks slouží k propojení všech TwistPort antén. TwistPort adaptéry jsou vybaveny novým rychlozamykacím systémem od RF elements. Připojení a odpojení Rocket jednotky z/do TwistPort adaptéru je velmi jednoduché a nevyžaduje žádný nástroj. Integrace do TwistPort ekosystému zajišťuje velmi nízké RF ztráty, škálovatelnost, jednoduché nasazení a snadnou údržbu.

TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Můžeme tedy říct, že TwistPort je prakticky bezztrátový. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno s jednou rukou.

TwistPort je klíčovým prvkem pro neomezené možnosti v propojení různých typů antén s TwistPort konektorem. Můžete vybírat ze směrových parabolických a sektorových antén od 30 do 90°.


Technické parametry

Bezdrátové vlastnosti
MIMO, SISO:   2 x 2
Polarizace:   VH
VSWR:   < 1,8
Bezdrátové frekvence:   5 GHz

Fyzické charakteristiky
Použití:   Venkovní
Materiál:   Hliník, UV stabilní plast ABS
Provozní teplota [°C]:   -40 až 60
Hmotnost [kg]:   0,5
Hloubka [mm]:   112
Šířka [mm]:   112
Výška [mm]:   130

Konektory a rozhraní
Rocket kit:   Ano
VF konektory:   TwistPort

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044