MikroTik RouterOS rozšíření licence na Custom frequency select

MikroTik RouterOS rozšíření licence na Custom frequency select
 
684 Kč
565 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 0 ks

Custom Frequency Select (Superchannel) je licenční upgrade pro rozšíření frekvencí v pásmu 2,4 a 5GHz pro testování celého frekvenčního spektra radiového modulu ("Conformance Testing Mode"). Objednáním tohoto rozšíření bere kupující na vědomost, žeVíce

Výrobce:Mikrotik
Kód

5290195

Part No.

CFS

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Custom Frequency Select (Superchannel) je licenční upgrade pro rozšíření frekvencí v pásmu 2,4 a 5GHz pro testování celého frekvenčního spektra radiového modulu ("Conformance Testing Mode").

Objednáním tohoto rozšíření bere kupující na vědomost, že CFS lze v ČR a jiných státech využívat jen za předpokladu splnění podmínek ČTU a dalších telekomunikačních regulátorů v dané zemi.


Aktivační lhůta
Aktivaci vaší instalace OS Mikrotik musíte provést do 24hodin provozu, takže doporučujeme po instalaci a opsání SW-ID zařízení vypnout a vyčkat převedení licence na Váš účet.
Pokud tak neučiníte, tak po 24hodinách provozu dojde k trvalému přepnutí do stavu Licence Expired a licence nevratně propadá.

Další informace
Na systém MikroTik se vztahuje ochranná známka spol. Mikrotikls, Latvia. Za případné chyby tohoto softwaru či následné škody způsobené provozem softwaru MikroTik nenese prodejce odpovědnost. Licence jsou předmětem mezinárodního ujednání "EULA".


Stránky výrobce:

https://mikrotik.com/

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044