Grandstream GXP2135 SIP telefon

Grandstream GXP2135 SIP telefon
 
3 225 Kč
2 665 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 1 ks

Externí sklad:

 4 ks

Grandstream GXP2135 je vysoce výkonný IP multi-line telefon. Jedná se o výkonný a spolehlivý telefon s pokročilými funkcemi, který je vhodným řešením i do nepřetržitého provozu. Model umí pracovat až se 4 SIP účty, nabízí 32 softwarových BLF tlačítekVíce

Výrobce:Grandstream
Kód

A500002342

Part No.

GXP2135

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Grandstream  GXP2135 je vysoce výkonný IP multi-line telefon. Jedná se o výkonný a spolehlivý telefon s pokročilými funkcemi, který je vhodným řešením i do nepřetržitého provozu.

Model umí pracovat až se 4 SIP účty, nabízí 32 softwarových BLF tlačítek, jejichž obsazenost postupně indikuje 8 dvojbarevných LED diod. Dále disponuje USB slotem pro import a export dat a integrovaným Bluetooth pro synchronizaci s mobilním zařízením, nebo pro možnost použití bezdrátové náhlavní soupravy. Libovolnou náhlavní soupravu lze rovněž připojit pomocí konektoru RJ9, nebo můžete využít EHS technologii pro podporu náhlavních souprav Platronics.

Díky barevnému 2.8“ TFT LCD displeji s rozlišením 320x240 pixelů se budete rychleji orientovat i v samotném menu zařízení. Právě jeho prostřednictvím si snadno upravíte nastavení telefonu dle vlastních potřeb.
Těšit se můžete na maximální kvalitu zvuku v HD, díky které budete zřetelněji rozumět protistraně. Právě zřetelnost hraje významnou roli pro úspěšnou komunikaci, například v cizím jazyce, nebo při práci s údaji jakou jsou křestní jména, příjmení, či fakturační údaje.

V rámci instalace zařízení odpadá ruční nastavení rychlosti sítě portu, na kterém má zařízení pracovat. Díky duálnímu 1Gb/s ethernetovému portu s podporou funkce autosensing, která detekuje aktuální rychlost sítě, si zařízení upraví rychlost portu automaticky. Další z výhod je integrované PoE.

Všechny telefony Grandstream nabízí nejmodernější technologie šifrování zabezpečení (SRTP a TLS).
Kombinace tohoto telefonu se zařízením IP PBX řady UCM společnosti Grandstream umožňuje využití funkce Zero-Config, která podporuje automatizované poskytování služeb pomocí konfiguračního souboru TR-069 nebo AES šifrovaného XML.
Model lze konfigurovat se všemi dalšími významnými IP PBX systémy, například 3CX, Broadsoft, Asterisk...


Technické parametry

Adaptér v balení Ano
Audiokonference 3 cestná konference
Bezdrát. technologie Bluetooth
Displej typ barevný
Dle místa instalace zdravotnické zařízení, školy, kanceláře, recepce
Dle profesí přepojovatelka/asistentka, administrativní pracovník
OS android Ne
Počet BLF tlačítek 32
Počet SIP účtů 4
Podpora videa Ne
PoE napájení Ano
Program. tlačítka 8
Rychlost LAN 10/100/1000 Mbps
Velikost displeje 2,8"
Zavěšení na zeď Ano

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044