D Clean Vlhčené čistící utěrky na plasty v dóze (100ks)

D Clean Vlhčené čistící utěrky na plasty v dóze (100ks)
 
98 Kč
81 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 4 ks

Externí sklad:

 0 ks

Vlhčené čistící utěrky na plasty jsou uloženy v praktickém znovuuzaviratelném boxu, který zabraňuje vysychání. Utěrky jsou navlhčené roztokem speciálně vyvinutým na čištění plastových a kovových povrchů výpočetní a kancelářské techniky (např. tiskárny,Více

Výrobce:D Clean
Kód

547707

Part No.

D-21

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Vlhčené čistící utěrky na plasty jsou uloženy v praktickém znovuuzaviratelném boxu, který zabraňuje vysychání.

Utěrky jsou navlhčené roztokem speciálně vyvinutým na čištění plastových a kovových povrchů výpočetní a kancelářské techniky (např. tiskárny, klávesnice), CPU, telefonů a pod. Nepoužívejte je na TFT obrazovky. Rychle a účinně odstraňují nečistoty, usazený prach, mastnotu, zbytky lepidel, pigmentové nečistoty i barviva. Mají antistatický účinek. Při pravidelném používání zabraňují žloutnutí bílých nebo šedých plastových částí. Doporučuje se čistění provádět 1x týdně, ale záleží také na umístění přístroje (v prašném prostředí 2x týdně nebo podle potřeby). Jsou parfemované, po použití nezanechávají v místnosti nepříjemný zápach.

Před prvním použitím odstraňte víčko z dózy a ze středu roličky vytáhněte první utěrku, kterou protáhnete otvorem víčka.

Specifikace:

Parfemované
Antistatické
Obsahují alkohol
Obsah balení: 100 ks

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044