Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Antigenní výtěrový test, COVID19 (SARS CoV 2), Lepu Medical, Set 25ks

Antigenní výtěrový test, COVID19 (SARS CoV 2), Lepu Medical, Set 25ks
 

Rychlá identifikace nemocného na pracovišti i jinde a jeho izolace zabrání rozšíření nákazy uvnitř firem a rodin. Zároveň povede ke snížení ekonomických ztrát, které souvisí se zbytečnou nákazou celého pracoviště. Už žádné fronty, diskomfort, ztrátyVíce

Výrobce:OEM
Kód

A500003960

Part No.

CE-InCG29 REV.02

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Antigenní testy SARS-CoV-2Antigen Rapid Test Kit od výrobce Beijing Lepu Medical Technology Co, Ltd. . Souprava je určena ke kvalitativní detekci antigenu 2019-nCoV v klinickém vzorku. Testovací kazeta je založena na specifické reakci protilátka-antigen a technologii imunoanalýzy. Společnost Lepu Medical Technology (Beijing) Co., Ltd., založená v roce 1999, se specializuje na vývoj, výrobu a prodej špičkových zdravotnických prostředků.

Rychlá identifikace nemocného na pracovišti i jinde a jeho izolace zabrání rozšíření nákazy uvnitř firem a rodin. Zároveň povede ke snížení ekonomických ztrát, které souvisí se zbytečnou nákazou celého pracoviště. Už žádné fronty, diskomfort, ztráty času a tisíce korun za jeden test.
Rychlý test na detekci Antigenu Covid-19 je imunologický test pro kvalitativní detekci specifických antigenů SARS-COV-2 přítomných v nosohltanu člověka. I když výrobce připouští možnost výtěru z nosu, pro větší průkaznost přítomnosti viru odeberte vzorek nosem z nosohltanu. Výsledek do 15 minut.

Používejte u jedinců podezřelých z nákazy coronavirem Covid-19. Antigen je obecně detekovatelný v nosních a zejména nosohltanových výtěrech během akutní fáze infekce.

Tyto testy splňují veškeré zákonné požadavky pro uvedení na trh EU a mimo jiné jsou uvedeny na seznamu schválených Antigenních testů Ministersta Zdravotnictví ČR
 

Obsah balení:
• Zabalená testovací kazeta, Sada
• Nosní výtěrový tampon
• Extrakční pufr
• Příbalový leták
 

Vlastnosti produktu:
- Neinvazivní
- Jednoduché použití
- Pohodlné, nejsou vyžadována žádná zařízení
- Rychle, výsledek získáte za 15 minut
- Stabilní, s vysokou přesností
- Levné a hospodárné
 


Dovozcem testovacích souprav do České republiky je firma CHIRONAX - DIZ s.r.o. se schválenou výjimkou od MZČR.
DPH prominuto dle rozhodnutí Ministerstava financí. Toto rozhodnutí je oznámeno podle § 260 odst. 3 daňového řádu zveřejněním ve Finančním zpravodaji 35/2020. Zboží je určeno výhradně pro odborný či zaškolený personál.


Související dokumenty

Manuál CZ
Manuál CZ
Manuál CZ
Manuál CZ

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044