Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

Xiaomi Mi WiFi Repeater 2, bezdrátový USB repeater, 300Mb/s

Xiaomi Mi WiFi Repeater 2, bezdrátový USB repeater, 300Mb/s
 

Chytrý zesilovač signálu Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 Vzhledově kompaktní a elegantní USB zařízení, které slouží k posílení WiFi signálu. Přístroj funguje opravdu jednoduše (přestože se v jeho útrobách na všem podílí výkonná technologie): signál přijme, zesVíce

Výrobce:Xiaomi
Kód

A500003063

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Chytrý zesilovač signálu Xiaomi Mi WiFi Repeater 2
Vzhledově kompaktní a elegantní USB zařízení, které slouží k posílení WiFi signálu. Přístroj funguje opravdu jednoduše (přestože se v jeho útrobách na všem podílí výkonná technologie): signál přijme, zesílí a opět rozešle dále. Tak jej pomáhá distribuovat v prostrou, ve kterém se pohybujete.

Snadné ovládání
Repeater je elegantní nejen vzhledem, ale také funkcí a jejím nastavením. Tu lze upravit přes aplikaci Mi Home, která umožní vybrat si síť, kterou požadujeme "posílit".

Pro 2.4GHz sítě
Celý miniaturní systém s rozměry 12 x 3 x 9 centimetrů je plně kompatibilní se sítěmi na kmitočtu 2.4 GHz. Napájet ho můžete třeba z notebooku s USB portem. USB repeater ho zatíží pouhými 30 gramy.

Klíčové vlastnosti
Zesilovač WiFi signálu, který pracuje se sítěmi provozovanými na kmitočtu 2.4 GHz. Systém lze napájet přes USB. Obsahuje čtyři interní antény, s nimiž nalezený signál nejen posílí, ale také pomáhá distribuovat dále.


Parametry produktu:

Síťové protokoly: WiFi 802.11 b/g/n
Přenosová rychlost: až 300Mbps
Frekvenční pásmo: 2,4 GHz
Rozměry: 120x30x90mm
Hmotnost: 30g
Funkce: Repeater, opakovač
Rozhraní: USB 2.0, 5V-1A

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044