Výstražná samolepka venkovní KAMERY formátu A5

Výstražná samolepka venkovní KAMERY formátu A5
 
83 Kč
69 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 21 ks

Externí sklad:

 0 ks

Venkovní samolepka s textem "OBJEKT MONITOROVÁN KAMEROVÝM SYSTÉMEM" slouží k označení prostor monitorovaných kamerovým systémem. Rozměry: 205x145mm Výstražné bezpečnostní tabulky a samolepky Součástí každého zabezpečovacího a kamerového systému by Více

Výrobce:OEM
Kód

A500002437

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Venkovní samolepka s textem "OBJEKT MONITOROVÁN KAMEROVÝM SYSTÉMEM" slouží k označení prostor monitorovaných kamerovým systémem.

Technické parametry:
- Rozměry: 210x145mm
- Barva: Žlutá, černá
- Text: OBJEKT MONITOROVÁN KAMEROVÝM SYSTÉMEM

Výstražné bezpečnostní tabulky a samolepky
Součástí každého zabezpečovacího a kamerového systému by měla být vytvořena i určitá úroveň prevence před kriminalitou. Většina pachatelů, zejména těch nejprimitivnějších, kteří nadělají více škody při vloupání než na odcizených věcech, si vůbec nedovolí do hlídaného objektu vkročit, pokud ví, že je v něm nainstalován zabezpečovací nebo kamerový systém. Z tohoto důvodu je vhodné, dostatečně jasně upozornit okolí a tím i potenciálního pachatele, že objekt je hlídán nebo monitorován.

Je vhodné označit zabezpečený objekt?
Dobře viditelné a nápadné označení objektu vybaveného zabezpečovacím systémem působí na potenciální pachatele jako varování, které je do značné míry znejistí a ve většině případů odradí od dalšího úmyslu. Výstražné tabulky a cedulky upozorňující na zabezpečovací a kamerový systém dokáží za cenu několika desítek korun zabránit značným škodám při vnikání do objektu.

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044