SCAPA - Samovulkanizační izolační páska 19mm x 10m - smršťovací

SCAPA - Samovulkanizační izolační páska 19mm x 10m - smršťovací
 
142 Kč
117 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 4 ks

Externí sklad:

 0 ks

Samovulkanizační izolační páska je založená na PIB (Polyisobutylene) pryži. Jedná se o univerzální materiál pro izolaci proti vodě, ochranu proti korozi, spojování a spravování kabelů. Páska poskytuje základní ochranu spojení ve venkovních instalacíchVíce

Výrobce:StDr
Kód

A500000551

Part No.

GMP2

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Samovulkanizační izolační páska je založená na PIB (Polyisobutylene) pryži. Jedná se o univerzální materiál pro izolaci proti vodě, ochranu proti korozi, spojování a spravování kabelů.
Páska poskytuje základní ochranu spojení ve venkovních instalacích v systémech rozvodu energie, telekomunikacích, RF instalacích - zvláště ve venkovních aplikacích.

Charakteristické vlastnosti
Délka: 10m
Šířka: 19mm
Barva: černá
Tteplotní rozsah: -40 ... +90 oC

Páska se rychle spojí, pokud se aplikuje pod napětím (tahem). Kompatibilita s širokým rozsahem pryže a plastové nevodivé izolace kabelu (např. PE, PVC, butyl, neopren). Vysoká odolnost vůči dlouhodobému ponoření ve vodě a vynikající odolnost vůči ozónu

POUŽITÍ:
Jedná se o nelepící pásku - těsnící efekt je zachován díky samospojování mezi vrstvami této pásky. Povrch pro použití pásky musí být suchý, bez prachu a mastnoty. Instalační teplota musí být vyšší jak 0°C (vyšší teplota zkracuje čas potřebný pro samospojování - při 20°C to trvá přibližně 24 hodin). Poslední ovinutí je homogenní, těsně přiléhající k povrchu. Nelze ji odlepit - jediným způsobem, jak pásku odstranit, je podélné rozříznutí. Páska nereaguje s podklady, ani na něm nezanechává stopy.

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044