Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Samsung Micro SDXC karta 128GB EVO Plus + SD adaptér

Samsung Micro SDXC karta 128GB EVO Plus + SD adaptér
 

Více prostoru a vyšší rychlost získáte díky paměťové kartě Samsung EVO Plus. Stačí vložit do vašeho zařízení a pro záznam dat používejte kartu s nejvyšší kapacitou a rychlostí čtení ve své třídě. Perfektní pro nahrávání a přehrávání 4K videa ve vysokém roVíce

Výrobce:Samsung
Kód

A500004216

Part No.

MB-MC128HA/EU

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Více prostoru a vyšší rychlost získáte díky paměťové kartě Samsung EVO Plus. Stačí vložit do vašeho zařízení a pro záznam dat používejte kartu s nejvyšší kapacitou a rychlostí čtení ve své třídě. Perfektní pro nahrávání a přehrávání 4K videa ve vysokém rozlišení s ohromujícím výkonem a odolností. S kartou EVO Plus vám neunikne nic z vašeho pestrého života.

Výhody této karty
- Vysoká rychlost čtení a zápisu
- Dostatečná kapacita paměti
- Možnost záznamu 4K UHD
- Rozšířená kompatibilita
- Čtyřnásobná ochrana

Možnost záznamu 4K UHD
Díky kartě Samsung microSD EVO Plus můžete pomocí smartphonu, tabletu nebo sportovní kamery nahrávat videa s kvalitou 4K UHD bohaté na detaily. Později si můžete přehrát své nahrávky na televizní obrazovce nebo na monitoru UHD 4K a prožívejte je znovu, jako by k nim právě došlo.

Rozšířená kompatibilita
Paměťová karta je kompatibilní s celou řadou zařízení. Dodaný SD adaptér se hodí pro většinu zařízení téměř všech značek a zároveň udržuje úžasnou rychlost a výkon karty EVO Plus.

Klíčové vlastnosti
Jedná se o rychlou paměťovou kartu typu micro SDXC UHS-I s kapacitou 128 GB. Spadá do rychlostní třídy Class 10, UHS-I (U3) rychlostí až 100 MB/s čtení a 60 MB/s zápisu. Součástí balení je SD adaptér.


Technické parametry
Kapacita pevného disku (v GB): 128

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044