RF elements TPA-RBC TwistPort hliníkový adaptér pro RouterBOARD

RF elements TPA-RBC TwistPort hliníkový adaptér pro RouterBOARD
 
646 Kč
534 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 11 ks

Je tu zcela nový stíněný TwistPort adaptér TPA-RBC určený pro platformu MikroTik RouterBOARD. Slouží k propojení RouterBOARDů řady RB91x, RB71x, RB4xx a RBM11 k anténám s TwistPort portem. Propojení mezi RouterBOARDem a TwistPort adaptérem je řešeno pomocVíce

Výrobce:RF Elements
Kód

A500002497

Part No.

TPA-RBC

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Možná vás bude zajímat

1
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
RF elements ULD-TP-400 UltraDish TP-400 směrová anténa s TwistPortem, 5GHz, 24.5dBi A500001555 RF elements ULD-TP-400 UltraDish TP-400 směrová anténa s TwistPortem, 5GHz, 24.5dBi
RF Elements
 
2 703 Kč
2 234 Kč bez DPH

Popis a parametry

Je tu zcela nový stíněný TwistPort adaptér TPA-RBC určený pro platformu MikroTik RouterBOARD. Slouží k propojení RouterBOARDů řady RB91x, RB71x, RB4xx a RBM11 k anténám s TwistPort portem. Propojení mezi RouterBOARDem a TwistPort adaptérem je řešeno pomocí dvou MMCX pigtailů.

Hliníkové šasi
TPA-RBC je vyroben z litého hliníku a poskytuje vynikající ochranu, která je vyžadována ve venkovním prostředí.

Větší prostor uvnitř
TPA-RBC nabízí více prostoru uvnitř. Tento volný prostor může být použit pro jakékoliv další vybavení při vytváření vlastní rádiové platformy, případně pro kartičky s větším hliníkovým chlazením.

Větší flexibilita
TPA-RBC nabízí vedle kabelové průchodky pro ethernetový kabel také tři předlisované otvory pro RSMA konektory pro připojení dalších antén.

Bezztrátový konektor
TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Můžeme tedy říct, že TwistPort je prakticky bezztrátový. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno s jednou rukou.

Široká kompatibilita
TwistPort je klíčovým prvkem pro neomezené možnosti v propojení různých typů antén s TwistPort konektorem. Můžete vybírat ze směrových parabolických a sektorových antén od 30 do 90°.


Technické parametry:

Fyzické charakteristiky
Stínění:   Ano
Použití:   Venkovní
Materiál:   Hliník
Hloubka [mm]:   88
Šířka [mm]:   173
Výška [mm]:   185

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Související dokumenty

Datasheet
Datasheet

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044