Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

RF elements RockShield hliníkový venkovní box pro RocketM

RF elements RockShield hliníkový venkovní box pro RocketM
 

RockShield™ - hliníkový outdoor box pro RocketM5; Pevný hliníkový outdoor box zajistí kromě dokonalého stínění RocketM5 před rádiovým rušením z vnějšího prostředí i delší životnost RocketM5 . RockShield představuje nové standardy na trhu vVíce

Výrobce:RF Elements
Kód

A500000761

Part No.

RockShield

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

RockShield™ - hliníkový outdoor box pro RocketM5

Pevný hliníkový outdoor box zajistí kromě dokonalého stínění RocketM5 před rádiovým rušením z vnějšího prostředí i delší životnost RocketM5 .
RockShield představuje nové standardy na trhu v kompaktnosti, nízké hmotnosti, komfortu instalace a samozřejmě i v ceně. Nasazení boxu RockShield na RocketM5 dodá vaší síti nový dech a zvýší spokojenost vašich zákazníků .

Snížení rádiového šumu a zvýšení životnosti:
RockShield je vyroben z extrudovaného hlníka litého pod tlakem. Kryt nabízí snížení nežádoucího rádiového šumu a významně prospívá ke zvýšení životnosti plastového krytu Rocket M5.

Uživatelský příjemný kryt:
Po namontování RockShield na RocketM5 se přesvědčíte sami. LED diody zůstávají viditelné, přístup ke kabelům nepředstavuje problém. Zajištění posuvného krytu bezpečnostní šroubem lze iv horších klimatických podmínkách když vaše ruce budou chráněny pracovními rukavicemi. RockShield navrhovali lidé se zkušenostmi z terénu, který mysleli na to aby byl uživatelsky příjemný ve všech ročních obdobích.

Spojení s anténou:
RockShield byl navržen tak, aby byl kompaktní a zvýšení hmotnosti ním stíněného rádia bylo nepodstatné. RockShield je plně kompatibilní s montážními systémem antén od Ubiquiti Networks - stačí jednoduchý pohyb a kyrt bude sedne na anténu nebo z ní bude odpojen. Tato funkce dělá z RockShield bezkonkureční stínění na trhu.

Zajímavý poměr cena / výkon:
Nasazení krytu RockShield na vaše aktuální provozovány RocketM5 bez stínění je cenově přístupné. Za dobrou cenu Vaše síť chytí druhý dech a získáte ještě více spokojených klientů.

Parametry:

   Rozměry: 185 x 91 x 55 mm
   Hmotnost: 300 g
   Materiál: ABS plast, hliník
   Zatížení větrem: 160 km / h
   Umístění: vnější
   Provozní teplota: -30 ° C až +60 ° C
   Anténa: ne
   RouterBoard: ne

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044