RF elements EB-EPMP EasyBracket pro ePMP

RF elements EB-EPMP EasyBracket pro ePMP
 
62 Kč
51 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 37 ks

EasyBracket ePMP je držák vyrobený z kvalitního polykarbonátu umožňující montáž rádiového zařízení ePMP1000 od Cabium Networks na jakékoliv sektorové antény od Ubiquiti nebo montáž na antény s kompatibilním úchytným systémem, např. Sector MiMo od RFVíce

Výrobce:RF Elements
Kód

A500001908

Part No.

EB-EPMP

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

EasyBracket ePMP je držák vyrobený z kvalitního polykarbonátu umožňující montáž rádiového zařízení ePMP1000 od Cabium Networks na jakékoliv sektorové antény od Ubiquiti nebo montáž na antény s kompatibilním úchytným systémem, např. Sector MiMo od RF Elements.

Jednoduchá montáž:
EasyBracket ePMP je jednoduchý držák s jednoduchou funkcí. Instalace je intuitivní a lehká. Držák spojte s ePMP1000 a zabezpečte příslušným šroubem.

Spojení s anténou:
Po připojení ePMP1000 na easybracket máte možnost jednoduchým pohybem spojit rádiové zařízení se sektorovými anténami od Ubiquiti nebo se sektorovými anténami s kompatibliním montážním systémem, například Sector MiMO od RF Elements.

Svoboda volby:
EasyBracket ePMP poskytuje svobodu volby pro uživatele rádiového zařízení ePMP1000. Díky držáku EasyBracket ePMP sa zařízení ePMP1000 od Cambium Networks stalo platformou kompatibilní s anténami od různých výrobců.

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Parametry

Fyzické charakteristiky

Materiál: UV stabilní polykarbonát
Odolnost proti větru [km/h]: 160
Provozní teplota [°C]: -30 až 60
Hmotnost [kg]: 0,03
Šířka [mm]: 55
Výška [mm]: 187
Hloubka [mm]: 11

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044