Pojistková vložka VCX NH1C průmyslová zpožděná / 500V / 50A / 120kA

Pojistková vložka VCX NH1C průmyslová zpožděná / 500V / 50A / 120kA

Novinka

120 Kč
99 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 6 ks

Pojistková vložka VCX NH1C průmyslová zpožděná / 500V / 50A / 120kA Kompaktní průmyslové zpožděné pojistkové vložky řady WTNH00C jsou zpožděné pojistkové vložky s vypínací charakteristikou gG (zpožděné). Řada WTNH00C označuje průmyslové pojistkové vVíce

Výrobce:VCX Power
Kód

A500006755

Part No.

VCX-NH1C50A

Záruka
36 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Pojistková vložka VCX NH1C průmyslová zpožděná / 500V / 50A / 120kA

Kompaktní průmyslové zpožděné pojistkové vložky řady WTNH00C jsou zpožděné pojistkové vložky s vypínací charakteristikou gG (zpožděné).

Řada WTNH00C označuje průmyslové pojistkové vložky, které se vyznačují kompaktními rozměry. Jejich tělo má menší šířku než standard. Vložky jsou levnější a lehčí než standardní vložky. I přes své malé rozměry lze vložk používat ve standardních paticích.


Technické specifikace
• Montážní velikost: NH1C
• Jmenovitýproud: 50 A
• Jmenovité napětí: 500 V (AC)
• Jmenovitý spínaný výkon: 120 kA
• Provozní třída: gL / gG (všeobecná ochrana kabelů, vedení / ochrana přístrojů)
• Normy: PN-EN 60269, VDE 0636


Průmyslové zpožděné pojistkové vložky - co jsou zač?

Zpožděné pojistkové vložky řady NH1C jsou pojistkové vložky s vypínací charakteristikou gG (zpožděné). Jejich hlavním účelem je chránit energetické instalace před účinky přetížení nebo zkratu.

Mezi přednosti průmyslových vložek jistě patří: nízké výkonové ztráty díky postříbřeným kontaktním břitům, selektivní spolupráce s nadproudovými jističi, další výhodou průmyslových (zpožděných) vložek je jejich menší šířka těla, která se promítá do jejich lehčí konstrukce, což je zlevňuje a hlavně nijak neovlivňuje jejich parametry a použitelnost.

Máme-li přímo odpovědět na otázku položenou v nadpisu, co jsou vlastně průmyslové (zpožděné) pojistkové vložky, můžeme přímo odpovědět, že se jedná o pojistky malých rozměrů, které chrání naši instalaci před přetížením. Z analýzy působení pojistkové vložky vyplývá, že pokud daná hodnota v instalaci překročí jinak přípustnou kritickou hodnotu, pojistka projde procesem tavení a zároveň přeruší obvod a znehodnotí zničení připojeného zařízení.


Kdy potřebujete zpožděné pojistkové vložky NH1C?

Zpožděné pojistkové vložky se zkratkou gG se používají k ochraně osvětlení v bytě, domácnosti a k ochraně kabelů. Jejich začátek systémového názvu jako NH lze číst jako nízké napětí a vysoká vypínací schopnost. Pojistkové vložky jsou nepostradatelným výrobkem pro ochranu elektrických instalací.

Mezi hlavní výhody zpožděných pojistkových vložek NH1C patří jejich vysoká účinnost, nízká cena, jednoduchá obsluha a výměna po roztavení pojistkové vložky při vypnutí. Za pozornost stojí také průmyslová pojistková vložka z hlediska konstrukce. Celým srdcem vložky je pojistka, obvykle vyrobená z mědi nebo stříbra, výplň tvoří křemenný písek, tělo nebo plášť je obvykle keramický. Kontakty jsou měděné, obvykle postříbřené. Uvnitř tavidla je také cínová pájka.

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044