Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Konvertor napětí GWL/ELERIX GF-SUN-1000G2H

Konvertor napětí GWL/ELERIX GF-SUN-1000G2H
 

GridFree měnič s výkonem 900W pracující ve vstupním rozsahu napětí 45-90V (DC) s integrovaným limiterem pro zabránění přetoků do veřejné sítě. Měnič díky integrovanému MPPT regulátoru převede maximum energie vyrobené fotovoltaickými panely na 230 V AC. Více

Výrobce:OEM
Kód

A500002886

Part No.

GF-SUN-1000G2H

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

GridFree měnič s výkonem 900W pracující ve vstupním rozsahu napětí 45-90V (DC) s integrovaným limiterem pro zabránění přetoků do veřejné sítě. Měnič díky integrovanému MPPT regulátoru převede maximum energie vyrobené fotovoltaickými panely na 230 V AC.

GridFree měnič s limiterem je revoluční řešení pro síťové fotovoltaické elektrárny, které pracuje obdobně jako jiné GridFree mikroměniče, ale navíc dovede omezovat vlastní výkon dle aktuální spotřeby a tedy zcela zamezit přetokům do veřejné sítě.
Tyto měniče jsou navrženy pro vnitřní používání, a kromě klasických svorek pro připojení solárních panelů nebo baterie a výstupu pro připojení do sítě má také měnič konektor proudové sondy interního limiteru.

Na přehledném displeji měniče můžete sledovat:
- Aktuální výkon měniče ze solárních panelů/baterií
- Výkon dodávaný ze sítě
- Napětí na DC vstupu
- Teplotu měniče
- Napětí sítě
- Datum a čas
- Denní průběh produkce
- Nastavení měniče.


K dispozici jsou také specifická nastavení pro napájení měniče z baterií, namísto solárních panelů tj. pracovní napětí na vstupu (dolní hranice) a maximální dodávaný výkon měniče.

GridFree měnič pracuje v rozsahu vstupního napětí 45-90 Vdc a jeho výkon je 900W (špičkový 1000W). Výstupem z měniče je pak napětí 230Vac, které se připojuje mezi hlavní jistič s elektroměrem a jističe jednotlivých okruhů. Měnič tedy výkon z panelů (nebo vhodné baterie) převede do domácích rozvodů. Vaše spotřebiče pak budou odebírat energi vyrobenou primárnně z vaší elektrárny. Pokud by výkon vaší elektrárny v daný okamžik nestačil, připojená veřejná siť nedostatek pokryje. Instalací proudové sondy k Limiteru ochráníte svůj systém, proti nežádoucím přetoků v případě, že je vaše elektrárna schopna vyrábět více energie, než vaše spotřebiče vyžadují.

Měnič nepracuje v ostrovním režimu, tzn, že pro svou funkci vyžaduje připojení od veřejné distribuční sítě. Jakmile dojde k výpadku sítě, měnič se ihned vypne.
Měniče jsou certifikovány pro prodej a používání v EU. Splňují kritéria certifikací EMC, LVD, RoHS a steně tak splňují normu EN 50438.

Součástí balení je proudový senzor s délkou kabelu 3m i propojovací kabel 230V. Návod k obsluze stahujte v souvisejících dokumentech níže.
Pro správné měření proudové sondy nedoporučujeme kabel od senzoru prodlužovat.

Velmi efektivní a snadný způsob řešení pro nezávislou výrobu el. energie se zachováním připojení k distribuční síťi. Ideální způsob snížení nákladů za elektřinu. Zpomalte si i Vy svůj elektroměr! (Tím, že snížíte spotřebu ze sítě.)

K měniči je možné připojit více solárních panelů tak, aby jejich reálný výkon odpovídal výkonu měniče a zároveň, aby napětí celé soustavy panelů bylo v rozsahu, ve které daný model měniče funguje.

Zapojení měniče do solárního systému je jednoduché. Lze zapojit s akumulátorem i bez akumulátoru. Více viz obrázky.


Technické parametry:

Technické detaily
Provozní teplota max (°C): 50
Provozní teplota min (°C): -20
Tvar výstupního napětí: sinus

Napájení
Vstupní napětí (V): 45-90
Výstupní napětí (V): 230
Výstupní výkon (W): 900

Fyzické vlastnosti
Hmotnost (kg): 3.6
Výška (mm): 322
Šířka (mm): 196
Hloubka (mm): 88

Související dokumenty

Declaration of conformity
Declaration of conformity
Datasheet EN
Datasheet EN
Manuál CZ
Manuál CZ
Manual EN
Manual EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044