IQtronic HDO spínač levného proudu na DIN lištu

IQtronic HDO spínač levného proudu na DIN lištu
 
2 581 Kč
2 133 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 12 ks

Externí sklad:

 0 ks

HDO Spínač pro montáž na DIN lištu. Pokud již nechcete platit navíc už tak drahou elektřinu, neváhejte a objednejte si HDO spínač. Pak již nebudete muset hlídat ten správný čas pro zapnutí pračky, myčky, topení a jiných spotřebičů. HDO spínač bude hlídat Více

Výrobce:IQtronic
Kód

A500003806

Part No.

HDO_02

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

HDO Spínač pro montáž na DIN lištu. Pokud již nechcete platit navíc už tak drahou elektřinu, neváhejte a objednejte si HDO spínač. Pak již nebudete muset hlídat ten správný čas pro zapnutí pračky, myčky, topení a jiných spotřebičů. HDO spínač bude hlídat za Vás, automaticky zapne zásuvku a zvukovým signálem ohlásí, že spotřebič připojil.

Zařízení pracuje na principu HDO. Je to systém sloužící k Hromadnému Dálkovému Ovládání spotřebičů jako jsou akumulační kotle, zásobníky teplé užitkové vody apod. Používáním tohoto systému se dosahuje výrazných úspor energie.
Zapnutím v době přebytku vyráběné energie se vyšle signál HDO z rozvodny a HDO přijímač, který je u Vás instalovaný, sepne připojený spotřebič a naopak. Přebytečná energie se tak maximálně využije a je pak účtována spotřebiteli za nižší cenu. Cenové zvýhodnění nízkého tarifu je v závislosti na účtované sazbě (D45d až D25d) 14% až 200% za kWh. Výstupem zařízení je bistabilní relé 230V s maximální proudovou zátěží 16A. Montáž do rozvaděče na DIN lištu.


Parametry produktu:

Způsob montáže: DIN lišta
Včetně připojení sběrnice: Ano
Vstupní napětí: 230 V
Druh vstupního napětí: AC
Krytí (IP): IP20
Maximální proudová zátěž 16A


Rozměry balení:

Šířka: 125 mm
Délka: 175 mm
Výška: 75 mm
Hmotnost: 150 g

Související dokumenty

Manuál CZ
Manuál CZ

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044