Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Wodaplug EOC1222L indoor MASTER, Koaxiální ethernet adaptér 700Mbps

Wodaplug EOC1222L indoor MASTER, Koaxiální ethernet adaptér 700Mbps
 

Wodaplug EOC Indoor Master-EOC1222L s WEB managementem- dual port, 600Mbps, 2*LAN, 2+2*F, WEB Management, max 256 slaves, VLAN, IGMP, QoS ...verze s 220V AC napájením a dvěmi výstůpy pro EOC Základní popis: Wodaplug EoC produkty jsou určeny pro použitVíce

Výrobce:Wodasign
Kód

A500002515

Part No.

EOC1222L

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Wodaplug EOC Indoor Master-EOC1222L s WEB managementem- dual port, 600Mbps, 2*LAN, 2+2*F, WEB Management, max 256 slaves, VLAN, IGMP, QoS ...verze s 220V AC napájením a dvěmi výstůpy pro EOC

Základní popis:
Wodaplug EoC produkty jsou určeny pro použití existující infrastruktury kabelových televizí (CATV/STA) pro sdílení přístupu k Internetu či k vysokorychlostnímu přenosu dat - broadband. K přenosu datového signálu a existující CATV (i satelitní TV) dochází současně po stejném kabelu při vzájemné kompatibilitě. Nemusíte tedy měnit vaši CATV síť! Jen je potřeba zabezpečit obousměrnou propustnost vaši aktivních síťových prvků.

Jednoduše použitelné zařízení pro zapojení budovy k internetu po společném koaxiálním rozvodu. Umožňuje komunikaci mnoha jednotek po jediném koaxiálním vedení signálovou rychlostí až 700Mbps. Tento model má dva výstupy pro EOC, je tedy vhodný pro použití v místě kde se koaxiální rozvod rozvětvuje na dvě nezávislé části - například centrální uzel pro bytové domy.

Je určen pro vybudování rychlé Ethernetové sítě po koaxiálním rozvodu v budově, typicky na společné domovní televizní anténě. Jednotka koexistuje s TV signálem a nemá vliv na jeho příjem.

V závislosti na instalovaných CATV zásuvkách lze jednotku připojit přímo mezi TV přijímač a port zásuvky. V případě že útlum odrušovacího filtru ve starších typech zásuvek neumožňuje takovéto přímé nasazení je nutné zásuvku vyměnit. Nahrazuje se za tzv. obousměrnou zásuvku.

Wodaplug EOC série je řešení point–to-multipoint EoC (Ethernet over Coax), které efektivně rozšíří vaší 100/1000M Ethernetovou síť (layer-two) o 700-1500 metrů rychlostí až 700Mbps použitím existujícího koaxiálního kabelu. Umožní vám rozšířit Ethernetové připojení (layer-two) v budovách či domech bez nutnosti instalace nových kabelů. Je to také vhodné řešení pro realizaci sítě Ethernet např. v továrnách, kde dochází k upgrade pomalé sériové komunikace na síť Ethernet. Wodaplug EOC1222L je master/bridge jednotka které připojí několik více (až 256) EOC1121R4 slave účastnických jednotek . Topologie sítě může být hvězda a nebo strom. Založeno na standardu Homeplug AV. Podpora 128-bit AES šifrování pro zabezpečení dat.

Zařízení je určené pro systém MDU (Multi-Dwelling) který poskytuje správci sítě možnost řídit přenosové pásmo. Zároveň tento systém dovoluje umístění více uživatel (než je tomu u systémů Ad-Hoc nebo Peer-to-peer). V systému však musí být tato jedna výkonná řídící jednotka s managementem, která zvládne připojit maximálně 128 klientských jednotek.

Technologie se jeví být hodná zvláště pro přenos IPTV, který je obvykle vysílán UDP/multicastem. Pro něj je jednotka schopna docílit maximálního výkonu. Vhodné pro docílení konkurenčního řešení v rámci stejného kabelového rozvodu a koexistenci se stávající technologií.

Založeno na čipsetu INT7410, používá se OFDM modulaci, která nabízí vysokou odolnost vůči interferencím. Používá frekvenční pásmo 7,5-65MHz a nabízí fyzickou rychlost až 700Mb/s, 350Mb/s na MAC vrstvě.

Vlastnosti:
• Operační frekvence – nízké pásmo 7.5~65MHz. Silná anti-interferenční kapacita. Vysoká propustnost.
• Vysokorychlostní komunikace - až 700Mbps linka přes existující coaxial kabel, na vzdálenost 700-1000m.
• Obsahuje 2x 1000M Ethernet port pro připojení k ONU(Optical Network Unit) a k Ethernet Switchi, nebo může sloužit jako Up-link propojení s jednotkami série EOC11xxRx
• Podpora VLAN(802.1), QoS(802.1p), IGMP , podpora bandwidth managementu
• Podporuje vzdálený management WEB, CLI, SNMP managementu a MIB standardu, auto online-upgrade
• Master jednotka obsahuje NMS pro monitorování a konfiguraci, přístup je přes IP adresu a spravuje i všechny připojené slave jednotky (ty jsou spravovány přes QAM fyzické vrstvy bez IP adresy)
• Tento model má dva výstupy pro EOC, je tedy vhodný pro použití v místě kde se koaxiální rozvod rozvětvuje na dvě nezávislé části - například centrální uzel pro bytové domy.

Charakteristika:
- 2 porty 100/1000Base-TX, Auto-Negotiation (100/1000 Mbps) , IEEE 802.3u, automatická detekce přímý/překřížený kabel, každý nezávislý
- 2+2 porty konektor F (female), 75Ohm, pro připojení na koaxiální svod a TV přijímač. Port pro TV přijímač pasivně propojen s přívodem a je funkční i při vypnutém zařízení
- až 128 vzájemně komunikujících jednotek na jediném koaxiálním vedení maximální vzdálenost mezi dvěma jednotkami 1500m (platí pro kabel průřezu RG59) současný provoz s TV
- čipset rodiny Qualcomm Atheros 7400, signálová rychlost až 700Mbps,
- automatické přizpůsobení rychlosti a modulace, modulace OFDM, adaptivní, 896 nosných
- frekvenční pásmo 7,5MHz - 65MHz
- maximální útlum na vedení mezi jednotkami master a slave: 65dB -výstupní výkon: 112dBuV
- symetrický synchronní provoz, duplexní transparentní Ethernetový bridge, nezávislý na protokolech, operačních systémech, transparentní, nepotřebuje žádný externí software
- IEC napájení 230V AC
- Web management, SNMP
- Řízení slave jednotek:
- nastavení oprávnění připojení dle jejich MAC adresy
- statistické informace ke každé jednotce, útlum, SNR, RX/TX statistika
- ochrana proti broadcastům, nastavitelná pro každý slave individuálně
- nastavení VLAN 802.1Q parametrů nastavitelná pro každý slave individuálně
- nastavení přenosového pásma upload/download nastavitelná pro každý slave individuálně
- priority 802.1p nastavitelná pro každý slave individuálně
- vzdálený upgrade slave jednotek, vzdálený reboot jednotek
- možnost používání templatu pro nastavení slave jednotek

Parametry nastavitelné pro master jednotku:
- přenosové statistiky
- nastavení VLAN 802.1Q pro management rozhraní masteru
- nastavení ochrany proti broadacst storm
- upgrade, vzdálený reboot, import/export konfigiračních souborů
- logování, syslogd na vzdálený server

Konfigurace zařízení – management
Každá MASTR jednotka má svou IP, z výroby má každá jednotka jinou výchozí IP a má ji vytištěnu na štítku na krabici a na spodku jednotky. Nastavte IP vašeho PC/NTB, které použijete pro první konfiguraci, do stejného IP rozsahu.
Po resetu Mastr jednotky do tovární nastavení je defaultní IP adresa 192.168.2.2
Přístup na WEB rozhraní a na telnet :
Zadejte IP adresu MASTR jednotky do vašeho prohlížeče a pro přihlášení použijte uživatelské jméno admin a heslo admin , zvolte jazyk na english a pokračujte kliknutím na login tlačítko.
Přístup na telnet : user name je root a heslo public

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044