Ultrazvukový odpuzovač plašič ptáků, DERAMAX BIRD

Ultrazvukový odpuzovač plašič ptáků, DERAMAX BIRD
 
1 250 Kč
1 033 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 4 ks

Externí sklad:

 0 ks

Kvalitní subultrazvukový plašič (odpuzovač) ptáků. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Český produkt. Využití plašiče Deramax-Bird Deramax-Bird je určen k využití jako plašič (odpuzovač) ptáků. Generuje specifické uVíce

Výrobce:Deramax
Kód

A500003829

Part No.

0240

Záruka
5 roky
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Možná vás bude zajímat

2
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
MHPower napájecí adaptér 12V, 1A, 12W 52900902 MHPower napájecí adaptér 12V, 1A, 12W
MHPower adapter

A

111 Kč
92 Kč bez DPH
Konektor napájecí se svorkovnicí - zástrčka S-55 (jack / samec) A500000075 Konektor napájecí se svorkovnicí - zástrčka S-55 (jack / samec)
MHPower WLAN
 
9 Kč
8 Kč bez DPH

Popis a parametry

Kvalitní subultrazvukový plašič (odpuzovač) ptáků. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Český produkt.


Využití plašiče Deramax-Bird
Deramax-Bird je určen k využití jako plašič (odpuzovač) ptáků. Generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro ptáky velmi nepříjemné, takže po krátkém čase chráněný prostor opouští a hledají si nové útočiště mimo prostor chráněný plašičem. Generované ultrazvukové signály mají automatickou změnu kmitočtu v daném rozsahu, aby si ptáci na signál nezvykli a současně i automatickou změnu výkonu (náhlá změna výkonu), která přispívá k vyšší účinnosti tohoto typu plašiče. Co se pak týče konkrétních druhů ptáků, v našich podmínkách se jedná především o využití jako plašič holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Provoz přístroje je zcela ekologický, bez využití chemických prostředků.

Deramax-Bird je plašič ptáků, nicméně může mít vliv např. na domácí kočky, psy, nebo koně. Není ale nutné řešit nějaká zvláštní opatření stran domácích zvířat. Zcela postačuje, když má domácí zvíře možnost volně odejít z prostoru chráněného přístrojem. Odpuzovač ptáků tedy vašemu domácímu zvířeti neublíží, jen se může zvíře tomuto prostoru vyhýbat. Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ plašiče použitý na zvíře zavřené v kotci apod.


Technické údaje

Napájení: Externí síťový stabilizovaný zdroj 12 V ss. Zdroj není součástí dodávky.
Umístění: Vnitřní i venkovní. Zařízení je odolné vůči vodě a prachu, každopádně umístěním např. pod stříšku apod. prodloužíte jeho životnost.
Dosah ve venkovních prostorách: 40 metrů. Úhel záběru 180 stupňů.
Hladina akustického tlaku: 95 dB. LAmax, efektivní hodnota (TrueRMS).
Napájecí napětí: 12 V.
Odběr proudu: Max. 100 mA.
Náklady na provoz: Náklady na měsíční provoz jsou asi 6 Kč.
Okolní teplota: - 20°C až + 60°C.
Rozměry: 105 mm x 60 mm x 40 mm (s montážními úchyty).
Hmotnost: 0,068 kg.
Typ napájecího konektoru: Napájecí konektor typ 2.1
Země původu: Česká republika.


Vlastnosti plašiče Deramax-Bird
Plašič Deramax-Bird generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro zpěvné ptáky velmi nepříjemné, takže po krátkém čase chráněný prostor opouští. Vestavěná funkce automatické změny kmitočtu zajištuje, že si škůdci na signál přístroje nezvyknou. Vestavěná funkce Automatické změny výkonu přispívá k vyšší účinnosti tohoto typu plašiče.

Cílová skupina škůdců: Zpěvní ptáci (např. špačci, holubi, vrabci, kosi, datli).
Typ plašiče: Ultrazvukový (zcela bezhlučný). Automatická změna kmitočtu i výkonu.
Účinný dosah (venku a bez odrazových ploch): Dosah až 40 metrů v úhlu 180 stupňů.
Vliv na člověka: Slabá slyšitelnost signálu v dosahu několika metrů před přístrojem.
Vliv na domácí zvířata: Přístroj má vliv na psy, kočky, koně, ovce, hlodavce.

Plašič (odpuzovač) Deramax-Bird má velmi úsporný provoz a měsíční náklady na provoz vyjádřené v korunách činí asi 6 Kč, což je cena elektřiny pro napájení tohoto plašiče.

Deramax-Bird je plašič ptáků, nicméně může mít vliv např. na domácí kočky, psy, nebo koně. Není ale nutné řešit nějaká zvláštní opatření stran domácích zvířat. Zcela postačuje, když má domácí zvíře možnost volně odejít z prostoru chráněného přístrojem. Odpuzovač ptáků tedy vašemu domácímu zvířeti neublíží, jen se může zvíře tomuto prostoru vyhýbat. Vždy ale dbejte, aby domácí zvíře mělo možnost odejít z chráněného prostoru, a nikdy nesmí být tento typ plašiče použitý na zvíře zavřené v kotci apod.

Základní vlastnosti plašiče Deramax-Bird, které jej odlišují od obdobných produktů:
Vysoký výkon • Automatická změna kmitočtu • Automatická změna výkonu • Velmi široký účinný úhel záběru • Bezpečnost • Odolnost vůči vodě a prachu


Bezpečnost a komfort provozu plašiče Deramax-Bird
Deramax-Bird pracuje v oblasti ultrazvuku, neruší své okolí nepříjemným hlukem a je zcela tichý. Tento plašič samozřejmě splňuje zákonné limity stanovené pro max. hladinu ultrazvuku, ale naše interní pravidla jdou nad rámec platných zákonů a berou v potaz i současné lékařské vědecké práce a doporučení mezinárodní zdravotnické organizace v souvislosti s využitím ultrazvukového signálu a tak je zajištěna naprostá bezpečnost uživatelů tohoto produktu.


Rozsah účinnosti plašiče Deramax-Bird
Rozsah účinnosti tohoto plašiče ptáků je  na vzdálenost až 40 metrů v úhlu cca 180 stupňů. Plašič disponuje nejen vysokým výkonem ale speciální konstrukce přístroje zajištuje dosažení velmi širokého účinného úhlu záběru 180 stupňů, přičemž i na hranici deklarovaného úhlu záběru (tedy mimo hlavní směr vyzařování signálu) generuje plašič stále minimálně 80 % deklarované hladiny akustického tlaku.

V jednom místě může být umístěno libovolné množství ultrazvukových plašičů a jejich signály se nijak negativně neovlivňují. Naopak, běžně se pro ochranu zejména větších, nebo více členitých prostor využívá více plašičů, protože větší množství plašičů (odpuzovačů) instalovaných v jednom místě znamená výrazně vyšší celkovou účinnost.

Stránky výrobce:

https://www.deramax.cz/

Související dokumenty

Manuál CZ
Manuál CZ
Popis CZ
Popis CZ

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044