Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

TP-LINK NC200 - 300Mbps WiFi Cloud Camera, 2.4GHz, 802.11b/g/n, Cube type, 20fps při 640x480

TP-LINK NC200 - 300Mbps WiFi Cloud Camera, 2.4GHz, 802.11b/g/n, Cube type, 20fps při 640x480
 

Cloudová kamera TP-LINK NC200 je cloudové bezdrátové monitorovací video zařízení s bezplatným streamováním v reálném čase a vzdáleným prohlížením, které umožňuje odkudkoliv snadno zůstat ve spojení s tím, co vás zajímá nejvíce u vás doma nebo ve firmě. Více

Výrobce:TP-Link
Kód

5293235

Part No.

NC200

Záruka
36 měsíců
 

Možná vás bude zajímat

1
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
Samolepka - Prostory jsou monitorovány. Univerzální provedení, k nalepení z obou stran! A500000654 Samolepka - Prostory jsou monitorovány. Univerzální provedení, k nalepení z obou stran!
Nepřiřazeno
 
62 Kč
51 Kč bez DPH

Popis a parametry

Cloudová kamera TP-LINK NC200 je cloudové bezdrátové monitorovací video zařízení s bezplatným streamováním v reálném čase a vzdáleným prohlížením, které umožňuje odkudkoliv snadno zůstat ve spojení s tím, co vás zajímá nejvíce u vás doma nebo ve firmě.

Odkudkoliv, kdykoliv přístup pomocí aplikace tpCamera
Prostřednictvím aplikace tpCamera nainstalované na vašem smartphonu nebo tabletu, máte přístup ke své kameře všude tam, kde je přístup k internetu, ať už jste na dovolené nebo na cestě. V reálném čase tak můžete kdykoliv sledovat svůj domov nebo firmu.


Upozornění na narušení
Dostanete okamžité upozornění e-mailem a hned víte, co se děje. Můžete pořídit fotky a zaznamenat pohyb narušitelů a pomoct tak policii zadržet pachatele.

Rozšíření vaší stávající bezdrátové sítě
Cloudová kamera TP-LINK NC200 funguje také jako bezdrátový opakovač signálu, což znamená, že kolem každé zapojené kamery budete mít další bezdrátové pokrytí.

Snadná instalace
Jednoduše spusťte průvodce na svém notebooku nebo si stáhněte jedinečnou aplikaci tpCamera na své zařízení iPhone, iPad nebo Android a získáte tak kdykoliv a odkudkoliv spojení s tím, co je pro vás nejdůležitější.


Flexibilní umístění
Díky kompaktnímu tvaru a bezdrátovému připojení si stačí vybrat oblast, kterou chcete sledovat a nainstalovat svou kameru libovolné místo, např. na svůj pracovní stůl, skříň nebo ke stropu.


Stránky výrobce:

http://cz.tp-link.com

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044