Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

Tenda Nova MW3 (3-pack) Wireless AC Mesh Router 802.11ac/a/b/g/n,1200 Mb/s

Tenda Nova MW3 (3-pack) Wireless AC Mesh Router 802.11ac/a/b/g/n,1200 Mb/s
 

Tenda MW3 je nový Mesh systém pro kvalitní pokrytí WiFi sítí. Disponuje rychlostí WiFi AC 1200 Mb/s, a je určena pro pokrytí 100-300 m2 domů/bytů. Díky podpoře roamingových protokolů dle normy IEEE 802.11v a IEEE 802.11r podporuje MW3 automatickouVíce

Výrobce:Tenda
Kód

A500002875

Part No.

MW3 (3-pack)

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Tenda MW3 je nový Mesh systém pro kvalitní pokrytí WiFi sítí. Disponuje rychlostí WiFi AC 1200 Mb/s, a je určena pro pokrytí 100-300 m2 domů/bytů. Díky podpoře roamingových protokolů dle normy IEEE 802.11v a IEEE 802.11r podporuje MW3 automatickou optimalizaci sítě a automatický výběr směrování, což vám umožní vychutnat si stabilnější a flexibilnější bezdrátovou síť.

Popis funkce produktu
Doplňující satelit pro WiFi Mesh systém pro pokrytí celého domu - Tenda MW3. Maximálně systém podporuje celkem 5ks satelitů. Všechny části systému (uzly, satelity, moduly) spolu navzájem komunikují a každá vytváří další pokrytí vašeho domu bezdrátovou sítí. Všechny části spolu komunikují souběžně v pásmu 2,4GHz (300 Mb/s) a 5GHz (867 Mb/s), celková rychlost WiFi až 1200 Mb/s. Díky kruhové komunikaci ja zajištěno mnohem vyšší pokrytí a stabilní rychlost než např. u řešení WiFi routeru s extendery. WiFi síť se navíc tváří pouze jako jediná (jednotné SSID), již se nemusíte přepojovat mezi několika sítěmi. Jednotlivé satelity si automaticky a to zcela bez výpadku nebo vašeho postřehnutí přepojují vaše koncové zařízení dle toho, kde se nacházíte. Např. při telefonování přes Internet můžete volně přecházet mezi patry svého domu, po zahradě, a jednotlivé satelity si váš mobilní telefon mezi sebou přepojují tak rychle, že nedochází k jedinému výpadku nebo přerušení. Díky tomuto dalšímu satelitu zvýšíte pokrytí a dosah celé sítě.

Klíčové vlastnosti
Doplňující satelit pro WiFi systém Tenda MW3 pro kompletní a stabilní pokrytí celého domu. Všechny satelity v tomto systému jsou navzájem propojeny a vytváří jedinou síť. Pro vyšší rychlost i stabilitu poskytují všechny satelity bezdrátovou dvoupásmovou komunikaci na 2,4 a 5 GHz, nebude tak problém připojit veškerá WiFi zařízení (tablety, mobilní telefony, TV, atd.). Každý satelit obsahuje dvě interní antény (každá 3 dBi) a také 2 LAN porty pro připojení dalších zařízení drátově (NAS server, tiskárna, PC). Zcela nepřerušený signál jednotné WiFi sítě s obrovským pokrytím plochy až 300m2.

Všechny satelity spolu komunikují zcela automaticky, stačí jen připojit hlavní satelit pomocí kabelu k Internetu, další satelity jen připojit k napájení. Díky indikaci síly signálu od dalších satelitů přesně poznáte, které umístění dalšího satelitu je nejlepší.

Podpora 2,4GHz a současně 5GHz
Výhod využití obou pásem je hned několik. Ideální způsob rozdělení: - 2,4GHz: prohlížení webových stránek, stahování souborů, emaily apod. - 5GHz: hraní Online her, HD streamování videa, zvláště aplikace kde je důležitá latence. Pásmo 2,4GHz také bývá ve větších zástavbách nebo panelových domech velmi zarušené, a dochází tak k degradaci výkonu na nižší úroveň, tak se WiFi routery z okolí ruší navzájem. Při použití 5GHz vám tato starost zcela odpadá. Pokrytí signálem je zajištěno pomocí antén kdy každý satelit obsahuje 2x 3 dBi).

I třípodlažní dům může mít kvalitní a spolehlivé pokrytí WiFi sítí
Díky technologiím Mesh a Beamforming dochází ke vzájemné komunikaci všech satelitů sítě a k velkému a kvalitnímu pokrytí. Stačí rozmístit jednotlivé satelity do pater. Pokud by pokrytí nebylo dostatečné je možné připojit k MW3 ještě max. další dva satelity. Celkem je tedy možné provozovat 5 satelitů jednotné Mesh sítě.

Bezproblémové hraní a streamování 4K HD videí současně
S technologií MU-MIMO podporuje MW3 současnou komunikaci více zařízení v bezdrátové síti. Smart QoS inteligentně přiděluje šířku pásma, aby zajistila hladké streamování až 4K videí, online hry, stahování a nepřetržitý videochat současně.

Nepřetržitý videohovor při pohybu v domácnosti
Díky Mesh technologii bude vaše bezdrátová WiFi síť obsahovat pouze jeden název a jedno heslo. Žádné další jako v případě např. extenderů a dalších AP v síti. MW3 provádí automaticky předání klientského zařízení (telefon, tablet atd.) od jednoho satelitu k dalšímu bez přerušení služeb. Klientské zařízení je tak vždy připojeno k silnějšímu satelitu a to bez výpadku.

Jednoduché a rychlé nastavení
Z výroby jsou již 3 satelity obsažené v balení společně spárovány. Stačí k hlavní sadě tří satelitů připárovat navíc tento další satelit a pokrytí je navýšeno.

SMART Aplikace "Tenda WiFi"
Aplikace pro Smart mobilní telefony/tablety "Tenda WiFi", díky které ovládáte a nastavujete MW3. Můžete např. povolit WiFi pro návštěvu, zablokovat některé uživatele, nastavit WiFi a podporuje rodičovskou kontrolu.

WiFi pro návštěvu (Guest Network)
MW3 umí i nastavení sítě pro návštěvu "Guest Network" a to pro WiFi 2,4 GHz a také pro 5 GHz včetně doby jakou má povolení trvat.

Zabezpečení
MW3 podporuje velké možnosti zabezpečení. Nejnovější WPA, WPA2, mixedWPA/WPA2 vždy s PSK a šifrováním TKIP nebo AES.


Technické parametry:

WiFi standardy: IEEE 802.11ac/a/n (5 GHz), IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz)
Frekvence: 2,4 GHz (2400 MHz - 2483 MHz), 5 GHz (5150 MHz - 5250 MHz nebo 5725MHz - 5825MHz)
Přenosová rychlost: 1200 Mb/s (2,4GHz 300Mb/s + 5GHz 900Mb/s)
WiFi roaming: IEEE 802.11 v/r
Zabezpečení: MAC ACL, URL filtering, WPA-PSK, WPA2-PSK, Mixed WPA/WPA2-PSK, Manuální DNS server
Firewall: Zakázání UDP/TCP/ICMP flood útoku
Síťové funkce: UPnP, Port forwarding, DHCP server/client list, VPN client (IPsec pass through, PPTP pass through, L2TP pass through)
Další funkce: Rodičovská kontrola, Návštěvnická síť, Automatická aktualizace firmware online
Nastavení: pomocí mobilního zařízení s Android 4.0+ nebo iOS 8+
QoS: SMART QoS, 802.11e WMM
Rozhraní tohoto sekundárního satelitu: 1x tlačítko Reset, 2x LAN (100Mb/s)
LED diody: 1x síla signálu
Antény: 2x 3 dBi, dvoupásmové, vnitřní
Provedení: indoor, desktop
Chlazení: pasivní
Montáž na zeď: ne
Provozní teplota: 0° až 40 °C
Rozměry jednotky(v x š x h): 90 x 90 x 90 mm
Hmotnost balení: 0,5 kg

Obsah balení:

3x Tenda MW3 Mesh3f
1x Stručná instalační příručka (CZ, SK, PL, EN)
3x Napájecí adaptér
1x Datový kabel RJ45

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044