Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

RF elements NB-EPMP NanoBracket pro ePMP

RF elements NB-EPMP NanoBracket pro ePMP
 

NanoBracket ePMP je druhou generací praktického držáku NanoBracket speciálně vyvinutého pro rádiová zařízení ePMP 1000 od Cambium Networks. Držák NanoBracket ePMP umožňuje velmi snadnou instalaci jednotek ePMP na stěnu nebo na stožár o průmětu 5 až 7Více

Výrobce:RF Elements
Kód

A500001606

Part No.

NB-EPMP

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

NanoBracket ePMP je druhou generací praktického držáku NanoBracket speciálně vyvinutého pro rádiová zařízení ePMP 1000 od Cambium Networks. Držák NanoBracket ePMP umožňuje velmi snadnou instalaci jednotek ePMP na stěnu nebo na stožár o průmětu 5 až 7 cm. NanoBracket, to jsou nová měřítka pro jednoduchou instalaci, funkčnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám.

Pomocí NanoBracket ePMP je možné nastavit jednotky ePMP 1000 kterýmkoli směrem v rozsahu 90°. Volnost pohybu je zabezpečena použitím kulového čepu. Základna držáku je vyrobena z hliníku, další části jsou z kvalitního UV odolného plastu. Držák je barevně sladěn se zařízením ePMP 1000. Instalace držáku NanoBracket je velmi jednoduchá a rychlá, konstrukce držáku zajistí maximálni bezpečnost zařízení. Zařízení je po montáži uchyceno stabilně a působí kompaktně.

To vše dělá z NanoBracket ePMP optimální řešení pro provozovatele WIP, kteří používají zařízení ePMP od Cambium Networks.

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044