Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

RF elements EasyBracket - universal

RF elements EasyBracket - universal

Výprodej

EasyBracket je praktická konzola pro uchycení všech druhů antén a nebo zařízení. V balení se nachází sada pro instalaci na stožár/konzoli. EasyBracket ™ je univerzální držák vyroben z ABS plastu. EasyBracket ™ je tím pravým řešením pro bezpečnou aVíce

Výrobce:RF Elements
Kód

A500000142

Part No.

EasyBracket - universal

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

EasyBracket je praktická konzola pro uchycení všech druhů antén a nebo zařízení. V balení se nachází sada pro instalaci na stožár/konzoli.

EasyBracket ™ je univerzální držák vyroben z ABS plastu. EasyBracket ™ je tím pravým řešením pro bezpečnou a rychlou instalaci bezdrátových CPE, antén, kamer a dalších zařízení na stěnu nebo stožár. RF elements představuje EasyBracket, univerzální držák z UV odolného ABS plastu. EasyBracket je řešením většiny problémů, které se vyskytují při použití ocelových držáků. Podívejte se na nejdůležitější funkce:

Vzhledem k tomu, EasyBracket je vyroben z UV stabilizovaného materiálu ABS plastu, je velmi lehký. Nízká hmotnost nejen snižuje celkovou zátěž stožáru, ale to je zdrojem významných úspor na náklady na dopravu, a úspory nákladů na přepravu, že vaši zákazníci platit. EasyBracket je zabaleno v sáčku retailovém balení, díly jsou složené do velmi kompaktního tvaru. V jednom kartonu je 50 ks EasyBracketov toru, tvoří pouze 20% hmotnosti/objemu v porovnání s konvenčními držáky vyrobené z pozinkované oceli.

Můžete ušetřit stovky eur na přepravních poplatcích.

Vzhledem ke své nízké hmotnosti a rozšířené kontaktní ploše, EasyBracket je mimořádně vhodný pro použití na zateplené stěny. Izolace/zateplení je celosvětový trend v úsporách energie, a stále více a více zákazníků řeší problém s instalací zařízení na izolované stěny. S EasyBracketom možnost poškození povrchu je výrazně nižší než u konvenčních ocelových konzol. Světle šedá barva EasyBracketu je nerušivá - neutrální a decentní pro většinu fasád.

Koroze nejen poškozuje materiál, ale také nevypadá dobře. Držáky z pozinkované oceli jsou často špatně pozinkované na vnitřních površích. Voda, kyslík a gravitace dělají svou práci velmi dobře - výsledky jsou nejen zkorodované konzole, ale i ošklivé rezavé skvrny na stěně, fasádě nebo sloupu. To není případ EasyBracketu, kde je koroze vyloučena.

EasyBracket je vyrobena z UV stabilizovaného ABS plastu.

EasyBracket přichází ve dvou verzích - v základní verzi s možnoťou instalace na stěnu a ve verzi EasyBracket Universal, kde je možné instalovat jak na stěnu, tak i na stožár nebo konzoli. EasyBracket Universal umožňuje natáčení v 8 krocích/každý po 22,5 °/, tak to může být namontován i na jiné než svislé stožáry, konzoly. Zátěž je dimenzována na max. 10kg, čímž je EasyBracket ideálním řešením pro moderní kompaktní bezdrátová zařízení, přístupové body, kamery a různé spotřebiče.

Stránky výrobce:

https://www.rfelements.com/

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044