Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Respirátor KN95/FFP2, balení 2ks

Respirátor KN95/FFP2, balení 2ks
 

Bílý respirátor s třídou ochrany KN95/FFP2 vás ochrání před přímým vdechnutím pevných částic a také aerosolů na bázi vody a oleje. Tvarování roušky / respirátoru zajistí lepší přilnutí k obličeji. Cena je uvedena za 2 kusy. Rouška se uchycuje bočnímiVíce

Výrobce:OEM
Kód

6111000

Part No.

kn95

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Bílý respirátor s třídou ochrany KN95/FFP2 vás ochrání před přímým vdechnutím pevných částic a také aerosolů na bázi vody a oleje. Tvarování roušky / respirátoru zajistí lepší přilnutí k obličeji. Cena je uvedena za 2 kusy. Rouška se uchycuje bočními gumičkami za uši.

Respirátor s filtrační třídou KN95/FFP2 zachycuje bakterie, aerosoly, prachové pylové i smogové částice. Blokuje až 95 % 0,3mikrometrových částic. Při správném nasazení filtruje vzduch a zachycuje škodlivé látky. Má větší účinnost ochrany než běžné roušky, ale nedokáže zaručit 100% ochranu proti virovým onemocněním, proto se jeho používání doporučuje kombinovat i s dalšími ochrannými prostředky, například s ochrannými štíty, rukavicemi a podobně.

Správné nasazení respirátoru KN95/FFP2
Před použitím si důkladně umyjte ruce teplou vodou a mýdlem. Nejprve přiložte k obličeji vrchní část respirátoru, poté přitlačte i dolní část. Po přilnutí respirátoru jej upevněte poutky za ušima tak, aby dokonale chránil vaše dýchací cesty. Při snímání respirátoru se dotýkejte pouze poutek.

Specifikace
Třída ochrany: KN95/FFP2
Uchycení: bočními gumičkami
Barva: bílá

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044