Mechanický optický fast konektor, MM 50/125, SC/UPC

Mechanický optický fast konektor, MM 50/125, SC/UPC
 
94 Kč
78 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 0 ks

Tento univerzální mechanický konektor, spojka ukončí multimodové optické vlákno konektorem SC/UPC bez časově náročného lepení a leštění. K provedení rychlospojů nejsou vyžadovány sterilní podmínky, čelo světlovodu totiž bylo vyleštěno a vlepeno v laboratoVíce

Výrobce:Nepřiřazeno
Kód

A500003442

Part No.

FAST-SC-UPC

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Tento univerzální mechanický konektor ukončí multimodové optické vlákno konektorem SC/UPC bez časově náročného lepení a leštění. K provedení rychlospojů nejsou vyžadovány sterilní podmínky, čelo světlovodu totiž bylo vyleštěno a vlepeno v laboratorních podmínkách (vlepený světlovod v standardu G.657A).

Optický gel, nacházející se v konektoru, niveluje účinky nepřesného řezání nebo malé mezery mezi zavedeným koncem optického vlákna a vláknem instalovaným uvnitř konektoru.

Jednou z nejdůležitějších a unikátních řešení je průhledné tělo konektoru. Po připojení Visual Fault Locater umožní zjistit, jestli bylo připojení provedeno správně Pokud v místě spojení nesvítí červené světlo, znamená to, že je připojení bezchybné. Pokud v místě spojení nesvítí červené světlo, znamená to, že je připojení bezchybné.
Rychlospojky jsou vhodné pro zakončení optických linek místo tradičních, lepených konektorů, např. k ukončení optických vláken v rozvaděčích budov. Pro parametry rychlého přenosu je lze široce využít v telekomunikačních sítích, FTTH řešení, bezpečnostní video systémy, páteře MAN a WAN.


Parametry produktu:

Druh vlákna: Multimod
Typ konektoru: SC/UPC
Použití: 2.0 x 3.0 kabel
Úbytek vložení: 0,35 dB, návratnost: 50 dB.
Pracovní teplota: -40-85 ° C
Obsahuje: gel
Průměr vlákna: 125 µm

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044