Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

Ligowave DLB-5-90-17AC-PRO, 802.11ac, 5GHz, integrovaná 17 dBi sektorová anténa + BSU, 90st., 2x2 MIMO

Ligowave DLB-5-90-17AC-PRO, 802.11ac, 5GHz, integrovaná 17 dBi sektorová anténa + BSU, 90st., 2x2 MIMO

Výprodej

Produktové řady LigoDLB, LigoDLB PRO a LigoDLBac jsou určeny pro výstavbu profesionálních bezdrátových sítí typu bod-multibod (PMP), které řeší tzv. “last mile” nebo “light backbone”. Zařízení jsou vhodná jak pro sítě městského typu, kde je velký počet užVíce

Výrobce:LigoWave
Kód

A500001571

Part No.

DLB-5-90-17AC-PRO

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Produktové řady LigoDLB, LigoDLB PRO a LigoDLBac jsou určeny pro výstavbu profesionálních bezdrátových sítí typu bod-multibod (PMP), které řeší tzv. “last mile” nebo “light backbone”. Zařízení jsou vhodná jak pro sítě městského typu, kde je velký počet uživatelů v malé oblasti s velkým rušením z ostatních sítí. Stejně tak je možné vybudovat profesionální síť pro řídce obydlené oblasti, kde je důležitou vlastností kvalita připojení pro blízké i velmi vzdálené uživatele.

Zařízení LigoDLB splňuje normu IP-67 a používá kvalitní materiály pro kryty zařízení a také pro anténní držáky. Samozřejmostí je návrh zařízení při minimalizaci požadovaného vstupního elektrického příkonu a mechanických rozměrů zařízení. Provozovatel sítě může používat standardní protokoly 802.11 b/g/n/a/ac a nebo zvolit proprietární protocol optimalizovaný pro LigoDLB produkty, jedná se protokoly iPoll a W-Jet.

500+ Mbps base-station
Propustnost 500 Mbps je výsledkem výkonné hardwarové platformy s technologií založenou na protokolu 802.11ac nebo na vlastním protokolem přenosu dat (iPoll). Vestavěné QCA 9557 CPU (720 MHz), rádio QCA 9882 a 128 MB RAM/Flash jsou pro řadu LigoDLBac PRO ideálním řešením náročných instalací. Nejmodernější RF design s vysokým výkonem a citlivostí zvyšuje dosah a kapacitu při doposud nejvyšší modulaci - 256 QAM. Port Gigabit Ethernet (PoE 802.3af) umožňuje využití plného výkonu jednotky. Zařízení řady LigoDLBac jsou kompatibilní se zařízeními LigoDLB využívajícími protokol iPoll, který pomáhá rozšířit nebo upgradovat stávající sítě o nejnovější technologie.

Integrovaný anténní systém
Řešení all-in- one eliminuje riziko o selhání vf kabelu. Rovněž snižuje signálové ztráty, protože rádio je připojeno přímo k anténě. Taková integrace umožňuje ušetřit prostor na anténě a optimalizuje náklady, které pomáhají urychlit návratnost investice.

Lepší odolnost proti šumu
Pokud je na jedné věži umístěno několik zařízení, kovová skříňka funguje jako deflektor, který eliminuje rušení způsobené okolním vysíláním a snižuje šum. Kromě krytí RF slouží kovové pouzdro (skříňka) jako chladič. Umožňuje využít lepší výkon RF tím, že odvádí teplo generované rádiem.

Operační systém
Nový operační systém má všechny základní funkce k sítím typu point to multipoint. Webové uživatelské rozhraní je s citlivým designem umožňuje jednoduchou konfiguraci a správu zařízení. Mezi nové funkce patří podpora IPv6, možnosti zjišťování zařízení SSDP a Bonjour, flexibilní shapping a SSTP klient.


Technické parametry:
Provozní teploty: -40°C až +65°C
Management: SNMP, Syslog, Web UI, WNMS
Napájení: 37-56V DC, PoE 802.3af
Montáž: Na stožár
LAN porty: 1x 10/100/1000M RJ-45
Počet radiových jednotek: 1
Normy: a/n/ac, iPoll
Zisk (dBi): 17
Přenosová rychlost až (Mbps): 866
Max. výstupní výkon (dBm): 30
Modulace: 16-QAM, 256-QAM, 64-QAM, BPSK, QPSK
Spotřeba (W): 10
Frekvence (GHz): 5



Stránky výrobce:

https://www.ligowave.com/

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044