Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

Ligowave DLB-5-20AC, 802.11ac, 5GHz, venkovní jednotka s 20 dBi anténou, 16st., 2x2 MIMO

Ligowave DLB-5-20AC, 802.11ac, 5GHz, venkovní jednotka s 20 dBi anténou, 16st., 2x2 MIMO

Výprodej

Produktové řady LigoDLB, LigoDLB PRO a LigoDLBac jsou určeny pro výstavbu profesionálních bezdrátových sítí typu bod-multibod (PMP), které řeší tzv. “last mile” nebo “light backbone”. Zařízení jsou vhodná jak pro sítě městského typu, kde je velký počet užVíce

Výrobce:LigoWave
Kód

A500001589

Part No.

DLB-5-20AC

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

Produktové řady LigoDLB, LigoDLB PRO a LigoDLBac jsou určeny pro výstavbu profesionálních bezdrátových sítí typu bod-multibod (PMP), které řeší tzv. “last mile” nebo “light backbone”. Zařízení jsou vhodná jak pro sítě městského typu, kde je velký počet uživatelů v malé oblasti s velkým rušením z ostatních sítí. Stejně tak je možné vybudovat profesionální síť pro řídce obydlené oblasti, kde je důležitou vlastností kvalita připojení pro blízké i velmi vzdálené uživatele.

Zařízení LigoDLB splňuje normu IP-67 a používá kvalitní materiály pro kryty zařízení a také pro anténní držáky. Samozřejmostí je návrh zařízení při minimalizaci požadovaného vstupního elektrického příkonu a mechanických rozměrů zařízení. Provozovatel sítě může používat standardní protokoly 802.11 b/g/n/a/ac a nebo zvolit proprietární protocol optimalizovaný pro LigoDLB produkty, jedná se protokoly iPoll a W-Jet.

500+ Mb/s bezdrátový klient
Rychlost přenosu 500 Mb/s je výsledek výkonné hardwarové platformy s technologií založenou
na protokolu 802.11ac a vlastním protokolu
(iPoll). Zařízení řady LigoDLBac QCA 9563 (CPU
750 MHz), rádio QCA 9882 a RAM paměť 64 MB a pamět flash 16 MB jsou ideálním řešením pro náročné aplikace. Nejmodernější design RF s velkým výkonem a citlivostí zvyšuje rozsah a kapacitu oproti doposud nejvyšší modulaci - 256 QAM. Gigabit Ethernet port (pasivní PoE) umožňuje využití plné kapacity rádia při použití v síti typu point-to- point nebo point-to- multipoint. Zařízení řady LigoDLBac jsou zpětně kompatibilní se zařízeními LigoDLB, které používají protokol iPoll. Může tak rozšířit nebo upgradovat stávající sítě pomocí nejnovějších dostupných technologií.

Malý tvar/velikost Tvar zařízení je nyní menší, lehčí, ale zachovává stupeň ochrany IP-65. Malý tvar dělá klientské zařízení méně viditelným. V rámci nového designu nemá zařízení žádné kovové části, což jej činí lehčí a odolnější proti korozi.

Integrovaná přepěťová ochrana
Ochrana proti přepětí 3 kV a uzemnění 1 kV umožňuje provoz v drsných povětrnostních podmínkách a nestabilních elektrických instalacích.

Operační systém
Nový operační systém má všechny základní funkce k sítím typu point to multipoint. Webové uživatelské rozhraní je s citlivým designem umožňuje jednoduchou konfiguraci a správu zařízení. Mezi nové funkce patří podpora IPv6, možnosti zjišťování zařízení SSDP a Bonjour, flexibilní shapping a SSTP klient.


Technické parametry:

Provozní teploty: -40°C až +65°C
Management: SNMP, Syslog, Web UI, WNMS
Napájení: 24V DC, pasivní PoE
Montáž: Na stožár
LAN porty: 1x 10/100/1000M RJ-45
Operační mód: PTMP, PTP
Počet radiových jednotek: 1
Normy: a/n, ac
Zisk (dBi): 20
Přenosová rychlost až (Mbps): 866
Max. výstupní výkon (dBm): 30
Modulace: 16-QAM, 256-QAM, 64-QAM, BPSK, QPSK
Spotřeba (W): 10
Frekvence (GHz): 5

Stránky výrobce:

https://www.ligowave.com/

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044