Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

Tinycontrol LAN ovladač s relé V3.0 LANKON-008

Tinycontrol LAN ovladač s relé V3.0 LANKON-008
 

Oproti verzi 2 se jedná o zcelo nové zařízení, jelikož funkčnost se značně rozšířila avšak spolu s tím stoupnula i jeho cena. Zasadním rozdílem oproti předešlé verzi je schopnost působit jako webový server, který nabízí čtení různých typů snímačů:Více

Výrobce:tinycontrol
Kód

A500001165

Záruka
24 měsíců
 

Možná vás bude zajímat

3
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
Tinycontrol rozšiřující modul k LAN ovladači v3, 4 x 10A A500002565 Tinycontrol rozšiřující modul k LAN ovladači v3, 4 x 10A
tinycontrol
 
542 Kč
448 Kč bez DPH
Tinycontrol teplotní čidlo DS18B20 1Wire zakončené RJ11, délka 1m A500000806 Tinycontrol teplotní čidlo DS18B20 1Wire zakončené RJ11, délka 1m
tinycontrol
 
94 Kč
78 Kč bez DPH
Tinycontrol senzor teploty a vlhkosti vzduchu DHT-22 / AM2302 A500000989 Tinycontrol senzor teploty a vlhkosti vzduchu DHT-22 / AM2302
tinycontrol
 
174 Kč
144 Kč bez DPH

Popis a parametry

Oproti verzi 2 se jedná o zcelo nové zařízení, jelikož funkčnost se značně rozšířila avšak spolu s tím stoupnula i jeho cena. Zasadním rozdílem oproti předešlé verzi je schopnost působit jako webový server, který nabízí čtení různých typů snímačů: teploty, vlhkosti, napětí, proudu, událostí a umožňuje na dálku ovládat až 6 výstupů. Zařízení bylo navrženo a vyrobeno v Polsku.

Pokročilý hardware
Do nové verze byly přidány zesilovače pro měření malých signálů, např. je možné jednoduše a bezpečně změřit AC proud. K dispozici je také výstup na PWM řízení, např. pro ovládání jasu světla nebo rychlosti ovládacího servo modelování. Pro jednoduchou instalaci desky do vzdáleného místa může být deska napájená PoE. Taktéž aktualizace software uživatelem je nyní velmi snadná.

Nová rozšíření
Nová verze také znamená nové příležitosti pro rozšíření - kromě lišty 1drýtových čítačů teplot je k dispozici I2C sériový port, ke kterému jsou připraveny příslušné senzory. Nyní je k dispozici čidlo vlhkosti a teploty AM2320. K dispozici je také nový rozdělovač sběrnice 1Wire s I2C a nové relé desky. Splitter a PCB relé jsou na základně a lze je namontovat na DIN lištu.

Nový komunikační protokol
Kromě použivaného HTTP a SNMP v předešlé verzi pro výměnu dat s jinými zařízeními, byla také přidána podpora nového protokolu MQTT vyvinutého a zpřístupněného IBM pro internetové aplikace. V základu tohoto protokolu bude k dispozici služba vzdáleného sběru, zpracování a prohlížení dat odeslaných prostřednictvím sítě LAN ovladačem, stejně jako ovládání výstupů, dokonce i když je zařízení za routerem.

Moderní webový server
Použitý výkonný 32-bitový procesor umožnil vytvořit moderní webové rozhraní s vysoce funkčními pokročilými nástroji. Komplexní menu, funkční grafika, posuvné boxy a tlačítka voleb pro komfortní používání. Navíc můžete aktivovat a deaktivovat viditelnost komponent a nahrát svůj profil, což vytváří velké možnosti pro konfiguraci a použití pro pokročilé uživatele, kteří chtějí přizpůsobit regulátor, aby vyhovoval jejich požadavkům.

Řada událostí
Verze 3 má rozsáhlejší vlastnosti na programování aktivit při splnění podmínky na jednom z čidel. Nyní můžete zkontrolovat podmínky současně na dvou vstupech a nastavit booleovskými operátory, je-li výstup v chodu. Můžete snadno konfigurovat a přidávat nové řádky vašeho "programu".

Plánovač
Užitečný pro mnoho aplikací může být Plánovač, který vám umožňuje zapnout / vypnout přístroj v určeném čase nebo po určité období. Nové ve verzi 3 je také zavedení virtuální výstupní EVNT. Můžeme ji použít jako podmínku v poli událostí, jednoduše tím, že naprogramuje způsob, čas a okolnosti zahrnutí události. Nový vzhled plánovače usnadňuje použití, poskytuje rozsáhlé možnosti nastavení nejen na den v týdnu, ale k určitému datu.
 

Technická specifikace:

- Napájení: 8-55V
- Příkon: 0,5 W - bez aktivovaného relé
- PoE: Ano, pasivní
- Rozhraní: Ethernet 100 Mbit / s
- relé: 10A 255VAC
- Provozní teplota: -20 až 85 st C°
- Velikost 60x68mm
- Hmotnost 50 g
 

Základní vlastnosti:

- 4 analogové vstupy s přepínatelným ziskem - Měření napěti od 1 mV do 33 V , stejnosměrného proudu, střídavého proudu (přídavné senzory), podpora 4-20 mA senzory, termočlánky, snímače vzdálenosti, fotorezistory pro měření osvětlení a mnoho dalších.
- 2 analogové vstupy do 3,3V - pro měření napětí a proudu DC (pro další senzory)
- 1Wire a I2C vstup - 6x DS18B20 teplotních čidel a 2x I2C čidlo např vlhkost AM2320
- 4 logické vstupy
- 1 relé (NC, NO, C)
- 1 tranzistorový výstup, poskytuje napájecí napětí na výstupu, k ovládání zařízení s proudovým odběrem do 1A
- 4 tranzistorové (OC) výstupy pro spínací relé,
- 4 výstupy PWM se schopností řídit serva *
- UART rozhraní pro komunikaci s externími zařízeními(např Duraluxe) nebo jiným zařízením přes sériový port
- Spolupráce s komunikačními moduly, jako Lora, GSM - možnost posílat SMS *
- Měření teploty a napájecího napětí na desce
- Moderní a pohodlné webové rozhraní, podpora java-script
- Schopnost nahrát své vlastní webové stránky *
- Možnost konfigurace vlastního panelu a nahrát své vlastní nastavení pozadí * a zobrazovat potřebné údaje nebo tlačítka
- Přihlášení jako správce - konfigurovat a jako uživatel zobrazit stav
- Logické operace AND, OR, NAND, NOR, XOR se vstupy a událostmi
- SNMP, HTTP GET/POST, MQTT *
- Zařízení dálkového ovládání výstupu, i když je za routerem přes cloud, telefonem * * Možnosti jsou k dispozici v budoucnu po upgrade.
 

Lan Controler se dodává s instalčním boxem na DIN lištu

Firmware v zařízení je zatím BETA verze !!!! (může obsahovat chyby a nedodělky)


Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044