Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

ePMP Elevate licence pro 1 klientskou jednotku

ePMP Elevate licence pro 1 klientskou jednotku
 

ePMP Elevate je softwarové řešení umožňující přenést schopnosti platformy Cambium Networks ePMP do bezdrátových jednotek 802.11n, které nejsou založeny na Cambium hardwaru, včetně opětovného využití frekvenčního pásma, GPS synchronizace a SmartVíce

Výrobce:Cambium Networks
Kód

A500001611

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

ePMP Elevate je softwarové řešení umožňující přenést schopnosti platformy Cambium Networks ePMP do bezdrátových jednotek 802.11n, které nejsou založeny na Cambium hardwaru, včetně opětovného využití frekvenčního pásma, GPS synchronizace a Smart Beamformingu.

Migrace z platformy UBNT a Mikrotik (v budoucnu i dalších výrobců) na ePMP nyní přináší novou úroveň jednoduchého řešení. Operátor potřebuje pouze nainstalovat ePMP Elevate na své nasazené klientské moduly. Původní investice do hardwaru, tak zůstává zachována. Samotný software pro klientské moduly je dodáván zdarma a k zakoupení je nutná pouze aktivační licence, která je náhrána na přístupový bod (AP). K dispozicu je také multipack s 10-ti licencemi.

Tak jako všechny produkty Cambium Networks i ePMP Elevate je možné spravovat přes cnMaestro ™.  Platformu „cloud-based“ nebo „on-premise“, která poskytuje podporu řízení a údržby pro bezdrátové širokopásmové sítě z jediného, snadno použitelného rozhraní.

ePMP Elevate je kompatibilní s jednotkami:

   Loco M5 XW
   Loco M5 XM
   NanoStation M5 XW
   NanoStation M5 XM
   NanoBridge M5 XM
   Rocket M5 XM
   Rocket M5 XW
   Powerbeam M5 300/400 XW
   Airgrid M5HP XW
   Airgrid M5 XM
   NanoBeam M5 XW


Software ePMP Elevate je volně dostupný a ke stažení na stránkách výrobce technologie Cambium Networks:
https://support.cambiumnetworks.com/files/epmp-elevate/

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044