Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

iusr

TP-Link HS100, Chytrá zásuvka Wi-Fi, 2.4GHz, 802.11b/g/n

TP-Link HS100, Chytrá zásuvka Wi-Fi, 2.4GHz, 802.11b/g/n
 

Chytrá zásuvka TP-Link HS100 vám umožní ovládat zařízení, která do zásuvky připojíte, a to pouze s pomocí vašeho mobilního telefonu odkudkoli ze světa. Zásuvka má kromě vzdáleného přístupu i další praktické funkce, jako jsou například: - Plánování: mVíce

Výrobce:TP-Link
Kód

A500001578

Part No.

HS100

Záruka
36 měsíců
 

Popis a parametry

Chytrá zásuvka TP-Link HS100 vám umožní ovládat zařízení, která do zásuvky připojíte, a to pouze s pomocí vašeho mobilního telefonu odkudkoli ze světa.

Zásuvka má kromě vzdáleného přístupu i další praktické funkce, jako jsou například:
- Plánování: můžete vytvořit rozvrh, kdy se bude zásuvka zapínat a vypínat, a to vše podle vašich potřeb. Můžete tak nastavit například, aby se při soumraku zapnulo osvětlení, apod.
- Režim mimo domov: tato chytrá zásuvka může u vás doma vytvářet zdání, že v bytě či domě stále někdo je, i když nebudete zrovna doma. Můžete tak například zapínat a vypínat světla v různých časech, a odradit tak případné zloděje.
- Hlasové ovládání Amazon Echo: Amazon Echo je funkce, která je prodávána zvlášť. Dovolí vám ovládat zařízení připojená do chytré zásuvky pouze použitím vašeho hlasu.

Snadné ovládání vaší domácí elektroniky a spotřebičů kdykoli a kdekoli
- Chytré zásuvky jsou snadno nastavitelné a umožní vám ještě snadněji ovládat vaše elektronická zařízení v domácnosti odkudkoliv ze světa pouze klepnutím na váš smartphone.
Ovládání a automatizace bez vstávání z postele
- Pouhým dotekem na váš smartphone můžete snadno zhasnout světla a vypnout i jiná zařízení ve vašem obývacím pokoji nebo v kuchyni bez nutnosti vstávání z postele. Můžete například také nastavit rozvrh spínání osvětlení tak, aby se všechna světla do půlnoci zhasla.
Elegance, jednoduchost, moderní styl
- Vývoj chytré zásuvky byl inspirován nejnovějšími trendy, a proto je zásuvka nejen jednoduchá, ale i elegantní, což ji umožňuje snadno splynout s ostatním vybavením a dekoracemi ve vaší domácnosti.

Kompatibilita s Androidem, iOS a Amazon Echo
Chytrou zásuvku můžete jednoduše spárovat s hlasovým ovládáním Amazon Echo a ovládat tak vaše zařízení pouze použitím vašeho hlasu. Volně dostupná aplikace Kasa vám zase umožní ovládat zařízení s jakýmkoliv chytrým telefonem Android (4.1 a vyšší) nebo iOS (8 a vyšší).

Nikdy nenecháte spotřebiče zapnuté
Díky chytrým zásuvkám budete mít klid na duši díky funkci odpočítávání, která automaticky vypne zapnuté spotřebiče v domácnosti, jako například žehličku, kulmu, apod., jestliže předem nastavíte časový limit.

Parametry:

Síť:

Protokol: IEEE 802.11b/g/n
Bezdrátová frekvence: 2.4 GHz, 1T1R
Podporované systémy: Android 4.1 a výše, iOS8 a výše

Obecné:

Certifikace: RoHS, EAC, CE
Součást balení: Smart Plug HS100, Quick Start Guide
Provozní teplota: 0°C až 40°C
Rozměry (šířka x výška x hloubka): 66,3 x 100, 3 x 77 mm
Tlačítka: Power, Settings
Hmotnost: 131,8 g

Ostatní:

Vstupní napětí: 100 – 240 V AC
Výstupní napětí: 100 – 240 V AC
Maximální zatížení: 16 A
Maximální energie: 3,68 kW

Stránky výrobce:

http://cz.tp-link.com

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044