POE Pasivní Power Over Ethernet - sada

POE Pasivní Power Over Ethernet - sada
 
57 Kč
47 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 > 50 ks

Externí sklad:

 0 ks

Sada pasivního Power Over Ethernet. Slouží pro napájení většiny aktivních prvků po ethernetovém kabelu, například pro napájení většiny RouteBOARDů. Jde o 100Mbps kabelovou variantu, kterou je možné použít k napájení jakéhokoliv zařízení s odpovídajícím vsVíce

Výrobce:MHPower POE
Kód

529225

Part No.

POE/PAS

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

Popis a parametry

Sada pasivního Power Over Ethernet. Slouží pro napájení většiny aktivních prvků po ethernetovém kabelu, například pro napájení většiny RouteBOARDů. Jde o 100Mbps kabelovou variantu, kterou je možné použít k napájení jakéhokoliv zařízení s odpovídajícím vstupním napájecím konektorem. PoE set nesplňuje specifikaci IEEE 802.3af/at. K napájení slouží piny 4,5(-) a 7,8(+). Maximální povolený výkon je 48W při max. napětí 48V. Napájecí konektor má rozměry 5.5/2.2mm.

Zapojení odpovídá běžnému pasivnímu POE - střed napájecího konektoru je propojen se středovými vodiči (modrý pár), plášť napájecího konektoru je propojen s krajními vodiči (hnědý pár). Power Over Ethernet je jednoduchý způsob jak zabezpečit napájení přístupového bodu na střeše nebo všude tam, kde není k dispozici síťové napětí. Pasivní PoE využívá volné dráty v ethernetovém kabelu a po nich přivádí elektrickou energii do zařízení na vzdálené straně.


Technické parametry
Typ produktu:   PoE injektor, PoE extraktor

Fyzické charakteristiky
Provozní teplota [°C]:   -10 až 60

Konektory a rozhraní
Rychlost ethernetu [Mbps]:   10/100

Napájení
Napájení na pinech:   4,5 (+), 7,8 (-)
Vstupní napětí [V]:   9 .. 48V DC
Počet PoE Out portů:   1


Pozor! Nesnažte se kompenzovat úbytek napětí na dlouhém vedení eth. kabelu použitím nestandardního napájecího zdroje o vyšším jmenovitém napětí, než je doporučeno pro vaše aktivní zařízení. Úbytek napětí na eth. kabelu totiž nastává pouze pokud je zdroj pod zátěží a kabelem protéká proud. V okamžiku snížení odběru proudu (např. při rebootu access pointu) se na vzdálený konec vedení dostane plné napětí zdroje, které může v krajním případě poškodit vstupní stablizační obvody access pointu.

Parametry

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044