Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

AUT

Huawei MU709s-2 - mini PCIe, HSPA + / UMTS

Huawei MU709s-2 - mini PCIe, HSPA + / UMTS

Výprodej

MU709 miniPCI je varianta MU709 ve standardním Mini PCIe provedení. Jedná se o vysoce kvalitní HSPA + modul, který je vyvinut speciálně pro průmyslové M2M aplikace, jako je telematika vozidel, monitoring, mobilní platby, průmyslové routery,Více

Výrobce:Huawei
Kód

A500001857

Part No.

MU709s-2

Záruka
24 měsíců
 

Popis a parametry

MU709 miniPCI je varianta MU709 ve standardním Mini PCIe provedení. Jedná se o vysoce kvalitní HSPA + modul, který je vyvinut speciálně pro průmyslové M2M aplikace, jako je telematika vozidel, monitoring, mobilní platby, průmyslové routery, bezpečnostní monitoring a průmyslové PDA.
MU709 Mini PCIe podporuje rychlost přenosu dat 21.6Mbps při stahování a podporuje datové a hlasové služby v rámci celosvětové sítě GSM / GPRS / EDGE / WCDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA + sítí.Modul podporuje rozšířené funkce, jako je integrovaný TCP / IP stack ( IP, TCP, UDP, SSL, HTTP, FTP, SMTP), FOTA, detekce rušení, CMUX, SSL, eCall, Huawei rozšířené AT příkazy, zamknutí ke konkrétní buňce, monitoring sítě, DTMF dekodér, adaptace přenosové rychlosti, multi PDP, swap SIM, atd.

Karta má plnou podporu produktů Mikrotik RouterOS od verze 6.28

Vhodný pro použití v routerech Mikrotik

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044