Grandstream GXP1628 SIP telefon

Grandstream GXP1628 SIP telefon
 
2 159 Kč
1 784 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 3 ks

Externí sklad:

 > 50 ks

Grandstream GXP1628 je IP telefon s duálním 1Gb/s ethernetový portem: Řada zákazníků řeší problém s absencí ethernetového portu pro připojení svého oblíbeného PC a stolního telefonu. Nová strukturovaná kabeláž je efektivním, ale velmi nákladným řešením. Více

Výrobce:Grandstream
Kód

A500002340

Part No.

GXP1628

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

Grandstream GXP1628 je IP telefon s duálním 1Gb/s ethernetový portem:  Řada zákazníků řeší problém s absencí ethernetového portu pro připojení svého oblíbeného PC a stolního telefonu. Nová strukturovaná kabeláž je efektivním, ale velmi nákladným řešením. V takovém případě je rychlejší a cenově dostupnější volba právě tento model. Duální 1Gb/s ethernetový port zajistí nejen kvalitu hovoru na samotném telefonu, ale i rychlý přístup do sítě Vašemu stolnímu počítači.

Kromě mnoho užitečných volacích funkcí a čistého zvuku v HD kvalitě, se můžete těšit i na možnost BLF/ speed dial tlačítek (tlačítek rychlého vytáčení). Tyto tlačítka ocení především uživatelé, kteří pravidelně vytáčejí určitá čísla / telefonní klapky. Dvojbarevné LED diody umožňují snadno sledovat stav těchto klapek, například zda na nich právě neprobíhá jiný hovor.
Telefon disponuje 2,95“ grafickým LCD displejem. Podsvícení displeje Vám zajistí snazší ovládání přístroje a manipulaci s hovory.

Jako u všech telefonů Grandstream je samozřejmostí nejmodernější technologie šifrování zabezpečení (SRTP a TLS).
Samotnou instalaci Vám usnadní integrované PoE. Model lze konfigurovat s PBX řady UCM od výrobce Grandstream a se všemi dalšími významnými IP PBX systémy, například 3CX, Broadsoft, Asterisk...


Technické parametry

Adaptér v balení Ano
Audiokonference 3 cestná konference
Displej typ podsvícený
Dle místa instalace hotely, recepce
Dle profesí přepojovatelka/asistentka, vrátný
Počet BLF tlačítek 8
Počet SIP účtů 2,0
Podpora videa Ne
PoE napájení Ano
Program. tlačítka 3
Rychlost LAN 10/100/1000 Mbps
Velikost displeje 2,95"
Zavěšení na zeď Ano

Související dokumenty

Datasheet EN
Datasheet EN

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044